返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...
( k8 q# F+ k1 J* I; M! q' f% o本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...
. d6 b, \' Q: v3 }0 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...公仔箱論壇- w; _/ T( p# `5 j, z2 \, i
所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...8 J4 x  x, @3 D, I6 A2 _
因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....5.39.217.77:8898. i# ?; P: Y6 l# G8 k8 }- `
唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
本帖最後由 雞仔餅干 於 2017-8-31 05:31 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb  ~$ \7 p, c5 D- q# U" E7 f: V. k
0 ]) j7 p' I* c
8 J% l# h* u+ q  z6 r1 x6 E4 c: Q2 N" ztvb now,tvbnow,bttvbfandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
' |* ~7 ^8 D" X* V, J' K: t5.39.217.77:8898 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
& v- D' @. v( G8 g: A4 [# i5.39.217.77:8898 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...5.39.217.77:8898% B0 I$ Q' k9 E; E" R+ \
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
1 k8 B# m- v) m5 y- y, |5.39.217.77:8898因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 h% D4 r7 {, e; ^. w6 Y
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過公仔箱論壇- R& o- _9 y7 Z3 @
不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
/ |+ u8 ~" X$ `0 `/ c搞到我都想試下
# r6 X8 }  ~+ B" O公仔箱論壇因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( q% X0 k- l) l" z" @8 N7 s% R+ ^
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質公仔箱論壇; z# @- E7 g  Y. \4 l+ Z; k4 g: W
uncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
- @7 u8 a9 O5 m/ }# ~' W' l$ B5.39.217.77:8898banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
- @- b2 m  w0 [* [* W4 Sfandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
2 H" G; e  [% T( }: D! h* Z緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過. |' a2 T: D; S( Q  z8 s
搞到我都想試下5 L( E0 \& y  S3 j" _) Z* E8 @
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣
. w9 w4 c8 |( E; A; R6 O, S蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
' L) {" f% ?# b+ ]# D
lets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架
& i/ p; ?( ^/ y$ m* C1 U因為我都有試過