返回列表 回復 發帖
隨緣吧!命裹有時終需有命裹無時莫強求!!
多謝大家噶意見,我系女仔來噶,身邊噶朋友都系男性朋友多的,好似辦公室就有14個男仔,可惜唔系結左婚,就系有親戚關係,剩低噶就系的90后,真系講都沒人信。
我今年都30了
* `$ c) W8 t5 W6 x, c# U5 k我個樣同頭像差浯多公仔箱論壇: ?+ A, ^! H  T! g% v
身高同佢一樣咁矮
& N& G# m  B$ b& t2 ^! ?. k2 W4 B3 Q. o; d/ J7 E' a
唔知我幫唔幫到你
多謝大家噶意見,我系女仔來噶,身邊噶朋友都系男性朋友多的,好似辦公室就有14個男仔,可惜唔系結左婚,就系有親戚關係,剩低噶就系的90后,真系講都沒人信。 ...+ e- ^( {- P- [$ L. X+ z
jojo-pooh 發表於 2012-6-17 05:07 PM
5.39.217.77:8898+ D% W( ?3 A" i& X
0 j. @% X" a' r0 ~. z
那小心選男友囉,如果為"拍拖"而拍拖.那拍拖只是"表面風光,心裏很乾"
多謝大家噶意見,我系女仔來噶,身邊噶朋友都系男性朋友多的,好似辦公室就有14個男仔,可惜唔系結左婚,就系有親戚關係,剩低噶就系的90后,真系講都沒人信。 ...
: k2 \* }6 Q! K8 {0 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。jojo-pooh 發表於 2012-6-17 05:07 PM
& s* {; u1 Z6 [# n) N2 D5 f5.39.217.77:8898我反而跟你調轉
0 r5 h4 N3 Y( H: q5.39.217.77:8898我係男仔tvb now,tvbnow,bttvb8 _8 I; l  H7 P
公司大部分女生) ~7 U7 s' D$ z2 C) s! P4 V
但係唔係等結婚就是有男朋友公仔箱論壇, a$ x0 K/ I$ P# M
特別係年紀相若個啲
% Q) E2 a5 o, t" _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* t. Y; q" `0 o, {6 i3 G( F9 p, E公仔箱論壇那小心選男友囉,如果為"拍拖"而拍拖.那拍拖只是"表面風光,心裏很乾"tvb now,tvbnow,bttvb: y: F: H7 T- Z2 z. ~8 b
i熊仔 發表於 2012-6-17 08:44 PM
公仔箱論壇5 T# G. ?2 m' l( g4 H) @
有點同意...不過覺得係拍左一段時間相處唔多o岩先會有咁o既感覺TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% ?# ~0 m3 V" ^
但係拍拖過程之中都係比個機會更了解自己呢~
多謝大家噶意見,我系女仔來噶,身邊噶朋友都系男性朋友多的,好似辦公室就有14個男仔,可惜唔系結左婚,就系有親戚關係,剩低噶就系的90后,真系講都沒人信。 ...
3 x. U" D* k& R4 O; O0 Cjojo-pooh 發表於 2012-6-17 05:07 PM
! e7 O; ^( G% `* V7 }/ w8 X身邉的人也是結了婚,也不是香港人!!有時溝通不了!!!
只是緣份未來,隨緣.
可以了解你的心情公仔箱論壇9 W5 ]/ M2 X: c1 g

1 ^3 ~  {# R; S$ v( `- n$ U5.39.217.77:8898但這種事是強求不來TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" y; M9 K* e4 E# b, F- l1 R
0 T* N) v" l% |+ E
也許你可以先充實自己
; Z7 X( i* w5 x# eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 s7 R1 ?6 K* p' h
可能是口才身材外貌
' s, P* r$ O; @) Q! t1 q5.39.217.77:8898' [2 l  i8 Y. @+ c- j
機會上門才不會白白溜走
係身邊少異性朋友呢, 可能工作性質關係5.39.217.77:8898- d  r0 `  A0 S2 l* V) I7 s& Y
自問都唔算特別宅呢, 不過黎黎去去都係果兩三堆朋友
/ r. x9 m2 c* M- V' ~tvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.77:88985 x. J" b6 o1 |1 r8 E' Y
的確, 我都相信事業可以吸引異性, 但都想早D 識到一個, 可以相處時間耐D, 唔想到時結婚先發覺大家唔多夾 ...公仔箱論壇. d: s* }! K( W
codyhk123 發表於 2012-6-17 12:51 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 _1 {( C$ w. w( n8 z. `
tvb now,tvbnow,bttvb6 ?, |& a2 F0 j' I" D
同你一样情况!6 r1 q3 ~9 z! Y- T, ]
我还衰过大家,因某些活动识到一个女仕,有段长时间,因某事出现而相爱,开始无耐就被家人阻止,现左心都封闭,心如撕裂公仔箱論壇( ?% J. e4 f# {( f  X
事因爱上一个比自已大好多的人
# L! u+ {# \. X  o公仔箱論壇自己识就被家人阻止,经人介绍就比人玩
$ N+ {7 E6 t! e5.39.217.77:8898有时单身还自在,随缘各位,伤多几次想法不同
唔使甘心急!!!
多多賺錢,以後才養得起老婆小孩
走出去,领回来。
那麼多年了,依然放不下她...
主動D 出席多D唔同既場合  識多D人tvb now,tvbnow,bttvb. L, H+ t0 B0 x: @3 v$ C
祝樓主早日搵到自己喜歡既另一半^^