返回列表 回復 發帖

[自拍] 第一次在這自貼

delllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll% C6 P9 I6 N+ z) S& m
, Y( `' |4 i3 `/ K8 O  }

評分次數

• yumiko123456

幾cute呀~~請加油呀!!
原帖由 yumiko123456 於 2008-11-24 12:17 PM 發表
9 U2 k: |/ w8 P: l3 S3 t公仔箱論壇幾cute呀~~請加油呀!!
* j) M. M- `2 ]6 R2 z8 i- Y7 b: U: A
多謝cm多謝支持!你是唯一的..............
超可爱的啊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% M3 V$ N6 n0 I: J4 w9 Y6 P; N
大幅眼镜,超大的鼻子,还要是近拍,cute- c; A% l! C6 O" P/ y
多谢楼主分享
原帖由 wlt1110 於 2008-11-25 10:44 AM 發表
" s5 M( @- C$ |3 z! n超可爱的啊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. u( n) L2 u# w6 x, u
大幅眼镜,超大的鼻子,还要是近拍,cute公仔箱論壇& K: j; q- y+ F, r8 Q0 C
多谢楼主分享
公仔箱論壇( a, c$ k% c& N: z
多謝多謝?我真的是這樣嗎?可愛≠我
想問下係男定係女<認真>
原帖由 肢端肥大症 於 2008-11-25 10:26 PM 發表
6 y; m$ e7 Y% @1 u5 D# s想問下係男定係女
5 l+ k- _8 }3 L* d. D( v唔明白點解有好多人都錦問我?咩我真的似女仔嗎?雖然練了葵花寶典(講笑)7 a4 x7 m' B% ~/ o( u
但我絕對徹頭徹尾是一個男生!不信的話可以驗下(都係講笑)
/ I- e4 {; i' N( x( hps難道是因為我個樣雌雄難辨,所以沒有女生敢接近我...........(都係講笑)
very nice wo ~~~
( D9 w2 p/ u; ^1 k  B3 w公仔箱論壇5.39.217.77:8898( [0 ?6 L, ?# k
post more la ......
人生不在乎得到什麼, 只在乎做過什麼!
脸短点的话 有几张象林俊杰
原帖由 ttlovettznt 於 2008-11-26 11:40 AM 發表
" w3 U3 b; Z/ a) r% {公仔箱論壇脸短点的话 有几张象林俊杰
tvb now,tvbnow,bttvb, J7 n6 G( j& Y; G
吓?唔似唔似,我隻眼大過佢好多ps我嗎覺林x杰好.........
楼上的人真有口德~我想呕
下~~~~~~~~~~~~~~咩野黎~~
' m. J7 R1 C, K2 E公仔箱論壇想死喇我
原帖由 yeung1 於 2008-11-27 01:21 PM 發表 5 F+ J, f  e& I( k$ t$ l
楼上的人真有口德~我想呕
8 n& z+ H0 x- |/ g1 n' Y9 E講真心話唔得呀偽善的人們才令人作嘔
支持靓仔。。
原帖由 辉74 於 2008-11-28 12:34 PM 發表 5.39.217.77:88985 A! c  Q7 T- q) f3 p. N4 M
支持靓仔。。
+ l1 f) \5 a) f! Y公仔箱論壇多謝!ps你個名同我一樣!