返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到.."今年聖誕我想要頸巾..可嗎.3.??

我要識人..好多好多的人唷-3-v公仔箱論壇  Z; Q# O: r) n- u
咁有冇人俾我識啊.3.??
( z: m5 j" s% P  p+ l, }1 G公仔箱論壇好凍T^T快凍死了-口-""
公仔箱論壇) g7 S0 {4 w; x4 m& [# j
唔知點解今年聖誕好想收頸巾.."TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' H. L) p  d& T2 Z( _# d1 H
要人手嬂的..買回來的..我不要.3.v
+ }. X2 X5 ^9 J8 ]  `仲有我唔令..說令或SUPPORT..類似的留言不會回.."
8 {4 k) L8 P0 Z9 v% J其他的都回..傾計的歡迎.."
. s6 Z* n' i0 i# r2 _
睇完POST唔留言的..永遠單身,,^_^
& X3 v' V" E0 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: b: k3 J1 i; X0 |. P) I
& e1 J" r* s1 f' H5 O- n  b, eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  ^* |7 ]2 \7 |) R' A0 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, l8 {9 w* h  S; X5 B
' w' O$ a2 n" \3 ~6 T
呢度係自貼區喎
原帖由 JOEKER 於 2008-12-17 09:25 AM 發表 7 Q5 r$ E6 C4 t$ J( K) V  F4 d
呢度係自貼區喎
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 N5 q7 B; ~' e9 m- H1 Q( A* r
對唷..不是貼自己的相的區嗎-__-??
啊。。。。。公仔箱論壇, v% c9 O. D' V& O& W; k
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& V$ c; @* n) o& }" Q' i8 P- |1 w
what 's going on .......
人生不在乎得到什麼, 只在乎做過什麼!
wo。。。。睇唔到個樣
born to die
么都看不到....
原帖由 vamp 於 2008-12-17 05:13 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb1 o  q4 O# x! q/ l4 H5 W1 H
啊。。。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ]- }* k& h. l6 |* e
tvb now,tvbnow,bttvb% L) u2 a5 {$ h0 [5 Q
what 's going on .......
- K  L- Y3 H3 C, K) e. F4 k什麼意思-_-?
原帖由 YUYUME 於 2008-12-17 05:14 PM 發表
8 n4 v. w0 V' Y% x: y2 ttvb now,tvbnow,bttvb wo。。。。睇唔到個樣
: l. S5 M+ v- X$ i$ K/ ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多人回的話..遲一回加一些在動漫節的時候跟朋友一起影的相好了-_-
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-12-17 09:14 PM 發表
9 y* K, Z' o/ Y2 N5.39.217.77:8898么都看不到....
: M7 `% X( ?! D1 ^: c3 b/ V7 L
整左頭..只看到半邊面-_-
你在post什么照片???
原帖由 金山脚下 於 2008-12-18 10:15 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb( O: Y, m4 D6 l! ?7 h9 ?4 z' }, V
你在post什么照片???
tvb now,tvbnow,bttvb2 d  M7 a: F9 i& ?
整左頭化左妝既相-_-
...后边果句话好毒
原帖由 355923273 於 2008-12-21 12:53 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb! c: [& u  S3 @1 d
...后边果句话好毒
公仔箱論壇  `1 W5 ^. t$ I2 F0 W
都冇人留CM-_-
我唔留都唔會變單身   xd
原帖由 MRS.鬼妹 於 2008-12-22 04:29 AM 發表
7 N1 q* C7 ]3 K. i" u/ v* M5.39.217.77:8898我唔留都唔會變單身   xd
5.39.217.77:88989 R. s$ J1 U( u2 ^* _# L% C" G
點解-3-?