返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..
+ F  b3 I: ^5 S" r8 i5 J2 }tvb now,tvbnow,bttvb但係因為好大把頭髮...
3 R$ ~* j$ v! B1 f而且夏天好熱..tvb now,tvbnow,bttvb6 z* Q4 }. j# P& `! e
我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........
6 o' [1 x# o& q, E" E+ ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。剪o左15寸......5.39.217.77:8898. O1 W4 f# O: _8 a. \
雖然唔係幾捨得TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* B3 E  q# F% u/ ]. y( F8 W
但係有d人話都幾得意
8 A4 S. e: ^: S7 \4 F2 D所以都唔會後悔 =]公仔箱論壇, y1 @$ H+ d+ z: z0 Q2 w5 ^8 ^
比d意見..tvb now,tvbnow,bttvb! \  s( A7 ]4 \) b8 w
同埋呢..
. f! D9 ?( i$ Y$ O$ |* b5.39.217.77:8898我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....5.39.217.77:8898+ Z7 [3 ]- j* I$ y2 K4 U6 ?

8 f- H( x. i7 }6 \) K5 Z5 ?2 z3 a- w[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~ 5.39.217.77:88982 m/ ^+ g* P; }3 X- [7 u# ]+ D: P8 a. Z& `
我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表 5.39.217.77:8898! |/ s" T8 ?/ o) _$ q
係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
公仔箱論壇: H2 D1 c( H7 k" O% y
本來我想剪到咁5.39.217.77:88986 t! x: t- P8 S2 L  C3 X4 i
但係驚o個個野剪得唔好...
! G3 x, C& y3 m) w! [) H8 q5.39.217.77:8898會好似個.....TB -.-TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ I% J0 v) c0 o3 Q* C, H. c  ]8 A
所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪.., M* U" U0 w. b5 s4 _% F1 c4 |
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表 0 `- C1 S) w! T0 b# @! K
  2 年冇剪.., E/ _# d* Y% V6 L. i$ s6 q5 l
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
7 E3 n- Y5 b. ]& v) Stvb now,tvbnow,bttvb多謝 =]
, F# p$ a) Z' j' m0 z7 u: [$ v公仔箱論壇我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
% d: m; S+ E" b" |: ~! i- zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 |' J6 F4 K- K$ M' m  W
唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
$ y8 V1 G/ J  ]7 K5 V嗨..阿爺,你都系度啊
- K- F* r9 J, y4 y
多謝
& Z- H! n) X! _  D7 Z0 S1 I( m公仔箱論壇我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表
; G# G: x* x. a! j1 K# _5.39.217.77:8898ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
  C3 J% ~8 p0 |2 M& p, WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔...
4 a, a) J9 N5 L; ]tvb now,tvbnow,bttvb多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
& S" P/ N' o5 H/ h+ N應該都幾好睇唔錯喔.
  P6 R. _2 y; i7 q8 o$ `公仔箱論壇下一次試試看.