返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
( h4 d3 W1 }) ~, J7 `tvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
0 h, Q" e" D( |$ [2 E' s' nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??公仔箱論壇3 X1 w! k  X+ r3 k7 r8 B
咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
# s1 w& s! z. o一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; C8 _2 Y; L5 t! L9 `2 K
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
5.39.217.77:8898- a4 }4 K- K0 d3 ~  a! D
search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
: u6 {% k- H+ K9 ytvb now,tvbnow,bttvb咁你覺得好冇用呀?公仔箱論壇- Q0 E2 Q- s4 }) n
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
- K; {4 q: G: U$ z- f: C公仔箱論壇係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: r' j' v7 u' e: C# z1 T: s
好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
公仔箱論壇0 Y( B9 F0 b5 E( h" r& ~$ M( G
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@( U- p, Z' G; i7 z  X
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
公仔箱論壇8 U: U% @3 B* J8 j+ @9 |
我自己就prefer one...公仔箱論壇) t; b* \0 \4 x# K
xz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc onetvb now,tvbnow,bttvb$ b* K* [: w. @6 J. m7 B
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
5 u/ a) P4 {" u$ u: j; V/ J$ [. y7 n
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
tvb now,tvbnow,bttvb* y( K! O( b: T
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
+ x* A7 t1 c, ?8 `/ T2 w( R公仔箱論壇好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
/ I/ _9 [! X0 Z, x$ W7 b5 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
: ]& M9 D) v/ O/ w( T% v9 Jtvb now,tvbnow,bttvbone影相得唔得架?呢樣好緊要
& s; ?3 z& p/ k7 {* T$ w  mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@5 x1 b* n# y- k1 Z
你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
* K1 f. ]; Z  M! C& N- ~3 {2 r6 e$ E下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 J( |# l2 A! y- Y, P! S) k) I
one影相得唔得架?呢樣好緊要4 t# S  A! l3 a, S3 E4 R: s( ~5 R
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
公仔箱論壇. ?6 x6 \3 k% n3 c7 i% W
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
5.39.217.77:8898' T( n( W* }9 G# g& [; V9 B
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
* i$ {. A0 z$ p' l( t6 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ T; }/ Q# l; n5 M4 }
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
5.39.217.77:8898' W4 p" n* Y: p2 ?! y
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
, W- O+ W' r$ i1 d; b6 g' J一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ N' h; s1 c. g) m( v* D
如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
  C1 Z- K( a1 W! c; L. o9 L
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
" @# O# @; d5 r你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
  u, I7 ~5 v$ R
咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部