返回列表 回復 發帖

邊度有得試htc one實機?

我見出面個d都係模型機黎, 好想試下, 有人知嗎?
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機5.39.217.77:8898) K7 U1 T3 d  i/ @- S
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
# g6 Y6 V1 x0 J5 a& r7 m, Jtvb now,tvbnow,bttvb我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 t- S9 V4 W* D5 L% r6 {
仲有機會嬴部one返黎:P
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機1 p, M: R5 f9 T& I1 i6 D6 w% u
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
& i( `. w1 |+ K7 |/ ?% vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。丫..好彩上黎問一問, 如果唔係就miss左了@@
5.39.217.77:8898' Z2 S# u0 T9 P( ~5 \$ `$ F+ h% b. Y' W
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手
( q1 t& o. L' Z" P4 z5.39.217.77:8898仲有機會嬴部one返黎:P
5 H, E; @% f# ~公仔箱論壇一百蚊 發表於 2013-4-22 07:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, W- V& P0 v' E* J# g7 w4 M0 `9 }* n
我諗都唔會咁易嬴到啦@@5.39.217.77:88988 ]1 i) _3 k# x% j) e" g3 T
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
! e+ _8 r+ o( u1 [公仔箱論壇我諗都唔會咁易嬴到啦@@tvb now,tvbnow,bttvb2 x  `& T  ~/ Z
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...0 x" g! n( R8 z2 E" r4 d
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
+ m9 \1 ?: r- h7 y! qtvb now,tvbnow,bttvbzoe好似真係好好玩, d相都有得整聲
; g! i2 Z( Y; _8 `/ V
我諗都唔會咁易嬴到啦@@
9 l$ V' l6 V( F5 |! ?) ?& |) |4 Y想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
$ k5 Z# S3 A3 z- Ntvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
# f2 T8 v. _: g; f" ?7 i9 h: M, ^$ Vtvb now,tvbnow,bttvb都係既, 聽講影相好靚  H$ Y/ w8 n3 g" E' W0 ~
唔知請邊D人氣Blogger黎呢:P
HTC活動!
4 P' t/ y3 B6 C公仔箱論壇不過其實出面D模型機我已經覺得質感好正...金屬殼手感好好
HTC One 實機可以去HTC 專門店試用, 個度D sales 個個都有一部係手
9# 那誰好煩
5 |& @2 E$ u4 N5 F) G- x" e) r5 p5.39.217.77:88985.39.217.77:8898+ O3 {2 N; H' a
邊度有HTC 專門店....
10# 卡通baby
' J' [3 Q/ T$ s2 P7 C5 z公仔箱論壇
; i# n: A7 M5 P$ `公仔箱論壇我知APM有一間,最頂層雷射則邊. 幾好架, 無咩人, 可以任玩, 試晒Zoe, BoomSound 先走
香港啲邊有無 HTC  專門店?????