返回列表 回復 發帖

你地有冇參加htc one個活動?

我見好多師兄都對htc one有興趣, 我見到htc個fb搞緊個活動, 係one既體驗會, 有興趣試下實機既師兄可以睇睇...
而且先知, 好彩你講姐* d, c# b3 r; ?. V) u9 C; M
想試下one好耐, 聽講影相好得
我有呀, 就黎截止喇喎tvb now,tvbnow,bttvb8 t. @. n/ n% m; u
希望嬴到部one返黎!
而且先知, 好彩你講姐
# B% f& ]8 x( X& U9 V$ L. C2 V想試下one好耐, 聽講影相好得" p7 M/ O+ W1 |- Z) N
巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
5 i! |" I& @) u4 V5 ]# ~9 Y: D+ T9 x
係呀, 我都想試下佢個UltraPixel技術係咪真係咁勁
我有呀, 就黎截止喇喎9 a8 C' z1 q/ u6 E2 x' v3 k: z
希望嬴到部one返黎!
9 B) I8 J7 b- A( g3 E4 i' {5.39.217.77:8898iamrick 發表於 2013-4-22 05:31 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 ]* F' X( n7 |# Z8 C2 ]) U
我運氣唔好...都唔敢諗呢樣
9 Q5 B/ P* L) k2 B不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
( Q, `5 O+ I* g7 o' h3 X! V8 f  w& r我運氣唔好...都唔敢諗呢樣tvb now,tvbnow,bttvb3 ]7 X* v, N) m5 k/ d# [4 ]
不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
' `+ |1 [$ ?. `- x1 Y0 l# b1 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。i.miss.u 發表於 2013-4-22 05:48 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ B3 P0 x2 k) R  {
影相同ZOE相薄最吸引, 我睇片ZOE好似好多野玩
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
而且先知, 好彩你講姐
' w  l* E! ~' s6 o0 H( W$ z1 l想試下one好耐, 聽講影相好得
, }; W! j0 H* l& e  s- u% ~" j" o公仔箱論壇巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
0 Y: r  g' b" \' t& x& i0 G9 E1 y; qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。one唔係得400萬像素咋咩?
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好5.39.217.77:8898& j$ Y: S9 G' ?+ O( O  [: }
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:16 AM
5.39.217.77:8898/ b$ B# L+ f- {; P0 U5 d4 E
如果諗住近排買機, 都係得one同s4姐, 我就覺得one好d
; m1 a* r% e" x* v9 L/ B5.39.217.77:8898one唔係得400萬像素咋咩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. E+ M% U! b4 {. }' j
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
公仔箱論壇- c2 g) h" G+ J* `
係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
) V9 g% V# C1 v( ]8 Q& vone唔係得400萬像素咋咩?
8 M  l# q5 f! h' H你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
5.39.217.77:8898& ]* R/ B( J; c) k! {& F' v
但係ONE既感光度勁好多, 影出黎效果好過其他更高像素既手機架
5.39.217.77:88980 J: ^( M5 ^$ ]7 e  y5 ^
係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡tvb now,tvbnow,bttvb, C& E& ^% K+ C% x( j- _
巴打bro 發表於 2013-4-22 06:34 AM
2 `2 H" k3 V( w) o) l% QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yes..而且仲有個zoe相薄, d相可以有聲, 好得意
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚
' E( B+ i: ?2 N+ P不過聽講好多人訂....
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚$ i: f$ g8 F+ r
不過聽講好多人訂....
# W- |, O5 F: E. `7 u公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-4-22 07:08 AM
3 |7 k' ]2 p5 C: Y我訂銀色, 個陣聽SALES講已經好多人黎訂, 希望快D收到