返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表 5.39.217.77:8898$ C+ P3 f6 h# M

3 l2 ]# \$ m& K5 N3 T, itvb now,tvbnow,bttvb
" I+ W! ~" v. ]  ]:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...tvb now,tvbnow,bttvb: E4 n1 v4 e1 Z6 |- W: R
因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
/ A3 [  `' m' S/ Y% S公仔箱論壇o...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' _/ y# i, y& e  \5 _/ K7 \4 ^
我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表
9 k4 ^+ u, t( Q! E! h6 ztvb now,tvbnow,bttvb全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女...
2 ^1 x6 U5 U1 h, p公仔箱論壇我的女神....
* v% r4 ]* d/ Z; S" ~6 X: x; NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 公仔箱論壇& d4 N  z; O9 t# Z- L2 r! c$ W: k
:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
tvb now,tvbnow,bttvb- b8 d( k( }% n2 a! r7 _$ s
5.39.217.77:88982 g0 @% l5 B# x' z6 c
其實我有戴過CON
9 q* m! z' A& ^7 n5.39.217.77:8898不過我覺得唔多舒服..
# b' d# \1 g6 E2 K9 W4 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
& `* p0 Y6 j3 D; A3 C) NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 你都系e+靓d
" q" ^9 v1 W& S! D2 W5 G3 M# R公仔箱論壇多謝  =]9 `! i# g9 z( h# }) W$ ^) E) B
不過好似真係冇咩分別呀可 =_=
7 ]3 v* v2 `+ ]0 o' m公仔箱論壇PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表 公仔箱論壇: C5 f9 p& @& k$ z& y9 y; R
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ l2 _8 n' W& S2 V
o...
' ^/ f, c* _8 \! [; Z8 T我唔多捨得
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ V4 B% M( m' m* S. x

5 H9 O2 l1 |2 O/ \" ?tvb now,tvbnow,bttvb 我都唔舍得剪吖....
7 y, ]3 c$ R* e1 `0 [7 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表
) X, M( U# b$ u, S  w: I( Atvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇2 V- g4 g* S- s  {' N; H$ u( [' O

8 L' n. R, T& Z9 K公仔箱論壇 我都唔舍得剪吖.... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ w6 I/ P$ E! d1 u$ F. @
都唔知道要唔要去剪好....
9 ]  V0 i* [- U:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚5.39.217.77:88983 S) H" o5 F) R" x# r6 @
短左仲好睇喎
  b" m% g# k5 H& u5 x6 C& Btvb now,tvbnow,bttvb哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美" L" U" F( p0 G2 a3 Z- ~
短发也有短发的美
' y- u/ t1 n/ D- s, q5.39.217.77:8898最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  g8 p( X4 O  `; O8 f
=3=都一樣咁靚
- R- _! C9 I6 e5 m; _公仔箱論壇短左仲好睇喎tvb now,tvbnow,bttvb) h! V$ U; k6 X" \( Z" T- \
哈哈支持靚女啦
4 i5 M% F1 K+ ^2 ^; r

' C1 N& N4 [' V6 t' C) @: h! _5.39.217.77:8898多謝 =]5.39.217.77:8898, k$ V9 r- C. N1 b
我一陣要去迎奧運...-.-
: y1 y9 }$ H1 U! p7 _; UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好驚影到我個殘樣..好似咁--> tvb now,tvbnow,bttvb  Z- _5 y9 x# t5 ^/ c5 i
但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表 % k0 T# k8 l7 O/ f& G1 E( f
妳是澳門人?
公仔箱論壇# g  O8 L; z* j
係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎