返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。 : O1 _' c2 I  y" G0 j! M- O. D
我比你估啊``` ;)
$ i' T% M# W0 \' \$ Etvb now,tvbnow,bttvb睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
2 v7 T2 U7 [  a6 G3 J. y又唔見你同我TALKK*!!
3 ?) ?; d+ X2 l: X( S# c 心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?
8 K! c, h% B+ M9 I4 @, GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...tvb now,tvbnow,bttvb% S, ~' G1 G2 O% ?2 ^, W
,,我唔多鐘意keep相係到.......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" ^6 L0 o6 e; n( P
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。
2 x) m$ @# M* x3 \1 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。o甘你覺得我本人呢..?
1 T( W8 {1 v, e# I4 _5.39.217.77:8898-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
( Y: L6 v/ Y! c- v3 o  E, d,,我唔多鐘意keep相係到.......
) a1 j3 P- g& n1 W公仔箱論壇唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
tvb now,tvbnow,bttvb# ]! s2 `' v; s: ?) p( L. Y' F: m3 ^
本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*tvb now,tvbnow,bttvb+ }, U8 U5 N, c( W' o
有大把人靚過我係到..
' _/ t( F& V' v一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。 9 @8 _$ ^4 T$ p/ ]; L2 T5 ]
下.. VIP* 又點做嫁..?*tvb now,tvbnow,bttvb6 C( ~1 _. Z( }, h
有大把人靚過我係到..% H( P+ F4 I+ O8 r+ i& e
一定唔會贏既.. = =
/ f; t0 h$ S8 x: Y( F1 K
哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到8 |  ^- ?7 Y- k: O& t
我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既
+ Y* [  y8 _  F* q6 ?" S9 X點都有一票喇,你係咪係外國嫁
3 F% h6 W8 _& _& V  Q公仔箱論壇
' L! Y0 _& P7 v公仔箱論壇[ 本帖最後由 dororo 於 2007-7-29 04:55 PM 編輯 ]
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。
9 {7 J4 b8 s8 P' L& N* @我太樣衰啦...
% B) x! s# Z. _' S# j公仔箱論壇D都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...
6 c) Q. G# m* H% N5 \  V3 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
换照片了啊..!!!!7 a) V. e6 F/ {7 M( g) ^1 }
pretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。
# c( a; Q, [& G; u; V3 h5.39.217.77:8898有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[tvb now,tvbnow,bttvb( H! Z2 n! i9 ?: _
又唔見你同我TALKK*!!
% i/ U2 P- {6 s1 ?7 Y, ~, }4 o" V5.39.217.77:8898心 淡 了............ * ~~
0 J* B1 T/ s. B, T
1 X1 f2 o1 d7 `0 ?# ^, p: TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我邊有啊。。。5 F) `) U2 a# I5 T1 h% X
我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 h0 H' \! u/ ?; e) D2 f( l
區係長輩嘛~~tvb now,tvbnow,bttvb- ^1 X9 S/ |/ t' Q: e, W
我當然係要卑返少少面區TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  u  Z. P# k3 c% W
(唔好同區講啊)4 b& h2 a8 _: }! F+ ]6 t
好啦e+同你TALK啦% r7 t) p  E) y" x9 h1 g1 L; m  _
e~~ 你又換佐相啊?
( }# e0 V3 D5 d9 @2 ptvb now,tvbnow,bttvbかゎぃぃ です~~
' o/ d: Y' |( f% Y6 {( u+ `" G幾時得閑出黎陪我行街姐' r& Z4 ]) i" \, o3 h# L4 A1 M" Y7 ^4 M
我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦
5 ~; C# {" y- t, Z' p! {公仔箱論壇=_=我有你msn嫁5.39.217.77:88981 O. v2 A  [9 B; x
我兩三年之前用iloveuhermione@hotmail.com呢個msn嫁 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# v( C; A' X1 w: a/ t. A7 V" L

# |/ ]$ q* ?* Z5 p公仔箱論壇我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -
) A% @$ _: V3 U* z, r公仔箱論壇5.39.217.77:88984 {7 e2 Z" ~# c, c5 Q/ M  z
估唔到係度見到你=0=
9 o9 ^& J: R" R, A6 B8 P1 w7 Y  E公仔箱論壇, m4 x. W9 p4 M6 ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼
# m" f( m" M( {5 ]5.39.217.77:88982,3年前已經識得人??? 公仔箱論壇. D, M4 v5 v( k! t$ [2 f
我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。
0 A% c: V8 U, s! X* K0 j: R* \ 原來你比我仲狼
, P3 o( \! P$ P& L5 Wtvb now,tvbnow,bttvb2,3年前已經識得人??? . m, g" g7 @. x+ f( ^: i6 Q
我地得閑過去談下區
5.39.217.77:8898! b. W. I7 X5 m8 A& s

2 [& D" L, Z: T( K' }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實我同佢無乜傾計嫁-.-
9 u% }( s0 I% H# s: W+ o/ G. oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=
. O1 S2 y9 j* }, D: d! m. P: S% BN年前的事
长发靓女:014: . w0 s% {. h6 R
   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??( c0 U' _, b6 \5 b$ F: U
定係區到過紐約???