返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

本帖最後由 di0208 於 2021-10-24 10:31 PM 編輯 , g; @- E# Y2 h+ J4 N3 |# s0 [8 }

3 M' l, H% x5 @7 e+ e- h
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
! ~- H! t4 J' ~+ x# _# _公仔箱論壇弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
- e3 f- L1 [2 N( X公仔箱論壇弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去" Y$ h+ C/ {1 A% t/ r; r
di0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 }4 P- n% w4 C
我都唔識什么花, no problem 啦 !
) D3 R5 l5 K5 ?% vtvb now,tvbnow,bttvb
" ^5 y1 x' X' R8 U我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021
' q9 F2 K; K0 W% @6 ^* a
2 J/ i+ C4 U  D* {4 o: z
. E8 u, Z# W% m; ftvb now,tvbnow,bttvb7 |/ t5 k' }' x4 o" }& V

% h+ G: L. l* u" ?# z: s! A公仔箱論壇
; ~, G: n9 e& d2 L公仔箱論壇

評分次數

• di0208

溫哥華的初秋 20215.39.217.77:88981 a- A' @, p7 P- v4 |6 H( j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 q7 D- g7 D2 C% f
* Y2 g% H3 [2 y公仔箱論壇
6 L' F9 c. z+ |5 @2 o9 S  b) ^5399232
& Q' b- R( F* _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb/ H2 z- s( @+ I2 A" i( y
( Z/ V) |; ~; C: W& rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。manyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享( M  {3 N/ Y3 f9 v. k0 _$ s7 Z& d6 f
公仔箱論壇1 b8 s% ]1 @" A- g; U

0 Z' f' X" [. [& w  n' {嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
本帖最後由 manyiu 於 2021-10-29 06:10 AM 編輯 5.39.217.77:88981 ^; |4 j4 k/ R1 `* q1 q: \

6 D! |- t5 c# z4 A( e/ v1 d/ {公仔箱論壇
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
, z/ }2 \# N. T% _) H8 z  q& V( M1 C- x* L9 I4 T

. Z( N" M4 Y8 l' atvb now,tvbnow,bttvb嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
, j7 }7 X/ e7 c5.39.217.77:8898di0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
5.39.217.77:8898% ]! N7 a" l- `6 i
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...3 D% f6 K. k6 @5 d2 f( a
; ~0 J, l/ a, p8 b4 P4 z8 x
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!公仔箱論壇/ U% j, o4 g5 B: @/ W* s/ }1 k

c. m2 t! r, G2 J: o; q5.39.217.77:88989 ~. L& L2 {/ P! H
$ @% d7 K: s3 t
我家門口的楓樹!

評分次數

• di0208

公仔箱論壇1 d8 Y$ i1 U! c
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...
; G: B3 _% o* e3 \0 e公仔箱論壇2 w4 y' n8 e" ?7 ]9 q
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, a1 D) B$ w! L. i
: ]  x; v* s: p$ Otvb now,tvbnow,bttvb+ P4 l" \  Q5 o( y" h2 I
1 E% O; ?" L9 s0 A1 u8 ^; ?4 C; c4 Q5.39.217.77:8898我家門口的楓樹! ...公仔箱論壇: S7 l4 w( G1 _. p- }$ I2 _
manyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家/ [* M' E# A% @& @
di0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
+ l$ D. s, Q  I% r* {. Gtvb now,tvbnow,bttvb
# B1 Y, I- E# b- M: J. \) mtvb now,tvbnow,bttvb
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!5.39.217.77:8898; ?* K2 H: H0 J8 E, {- l
manyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
5.39.217.77:8898* x% r# s% k  R& o4 c9 S
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
: ~) g, @6 T; ^tvb now,tvbnow,bttvb
2 W& c  S! f, g# C' |公仔箱論壇我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
+ D( R# ]% _; L9 S. t
# B' w0 W1 Q# B) c$ U5 Ptvb now,tvbnow,bttvb
6 |- P2 l; d( p7 y: ^! _2 k2 T$ KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* P5 ?4 @! L- i! A
0 {6 u6 R/ _3 J+ l2 u1 B9 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- }, g3 a  y7 a+ }1 r  W

6 G* h- ]* e( ~我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物5.39.217.77:8898: k# ?8 t2 W* `+ e

) c" n. \$ V0 G0 C! i( m54051051 e' K+ }' b0 {
: ?  g( z% e6 {7 @7 ?, p$ R. B/ |2 H
5405106tvb now,tvbnow,bttvb: j, u3 x, V( l0 s, i
di0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!* Z) E+ p6 z2 o. ~  m
manyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~