返回列表 回復 發帖

[翻唱] 小花貓-千枝針刺在心(女版)林子祥

& I+ S' _6 U! @" [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* B! b! V. x0 W3 t5 ^' H7 z
今日送給大家的經典歌曲是林子祥的千枝針刺在心
/ }$ O4 e6 l- Ztvb now,tvbnow,bttvb如果個youtube無聲,就看個player的喇叭是否打上x,如果是的,只要drag個volume 向右就ok了。% [* D' O8 |- @1 W+ n

- Q4 ?# W5 h& R2 M- s  B1 m) O. W公仔箱論壇
0 ^/ W$ Z. b/ o& |: O/ @公仔箱論壇
" E: |. s4 u  T( E5 b2 ihttps://sites.google.com/site/jenniferdreamhk/home/music/1000pins

評分次數

• ~劍全~

多謝小野貓翻唱分享!' t5 b& Q& o, W  {: l8 L8 a
tvb now,tvbnow,bttvb5 O( S# _2 O7 F  u) Q# Y
話時話,好少女仔會揀林子祥嘅歌嚟唱.
  我永遠嘅好拍擋好老友-- rickyeva ,BBQBBC19
本帖最後由 jenniferdream 於 2013-9-25 10:01 AM 編輯 5.39.217.77:88982 N2 p. x+ t* v) w

+ }; T) M0 n, Y: htvb now,tvbnow,bttvb2# ~劍全~
2 m1 M& J4 y' s# [4 h1 p! Ytvb now,tvbnow,bttvb
" i' c4 T4 i5 W4 H8 ~! R系咩,我個個男歌星好聽既金曲都會翻唱,謝謝版主支持
好棒!男歌手的歌女生唱真不簡單喔!

評分次數

• ~劍全~

好棒!男歌手的歌女生唱真不簡單喔!公仔箱論壇0 X! Z1 r; O2 j, v# ^
jeniffer7799 發表於 2013-9-26 02:07 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& B9 Q* V& b1 E, H9 c
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 F- }  y$ r# T7 u1 e- ~: g0 T
谢谢姐姐既赞赏
這首也唱得很好,好有水準
這首也唱得很好,好有水準公仔箱論壇8 K. N$ R+ h6 q2 }8 Q7 s
mar76383 發表於 2013-10-3 10:28 PM
+ |  d0 P/ k& I% D" q/ T

7 B6 C* Q$ H$ a* @# Y& y0 L% \谢谢赞美
嘩你有好多男歌女唱,首首都很特別,好歌呀
嘩你有好多男歌女唱,首首都很特別,好歌呀
# B+ T  Y/ d9 }# \- d' USamtsui1968 發表於 2013-10-13 07:44 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  X: O7 Z$ A2 i, t

% Y6 \  P& t1 D/ Y公仔箱論壇谢谢赞美
好聽
10# Nikkisweet ) n- F$ P5 T& E+ I- u9 u: J
0 r5 r3 @8 K- }+ D, C
谢谢赞美
林子祥 5 V+ o% ]3 N, c; h

/ B9 }% Y' h. i# T6 `3 ]公仔箱論壇千枝針刺在心
2 F( a. R/ Q$ f  W5.39.217.77:8898作曲:林子祥
: m: t$ K' N; G0 z% j: s4 _; c公仔箱論壇填詞:鄭國江
/ y8 c& G+ P# B' T1 C公仔箱論壇
+ V$ E  I# c* Y你何故牽走了我的一顆心
' r& N' y+ X* a) g, TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。更何故竟不顧而行
" Q: k7 c" \; F3 `  D1 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。還令我的愛彷似在泥裡陷TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 o: W, o" @# x( x
愛人你何殘忍( G( b7 _) j6 m1 u( u2 ?7 x
你何故不問問6 m% q+ \5 e5 @- ~* |
你何故竟毀碎我的心
- t$ {' u0 v; r7 S' \tvb now,tvbnow,bttvb難道那些快樂不再令你留下$ p- ~' }) |& S. x8 n# p( U
空追憶枕上唇印
6 y: P- J5 L+ z; i1 L更多更詳盡歌詞 在 ※ Mojim.com 魔鏡歌詞網 & i) R/ h% N& q8 \
一顆心一顆心插著針7 w; \4 S% R, z. F- s" A7 h
它的痛苦有誰問" e3 d5 p5 z5 I
千枝針千枝針刺在心tvb now,tvbnow,bttvb$ ^! L  |" W8 c0 X  I2 C% \
心內凝著的血盡變淚痕tvb now,tvbnow,bttvb# V) C4 l- Z0 [: p3 R9 O
我還要裝作我不打緊5.39.217.77:8898( D1 [6 v! s2 B5 v( O8 V- {$ x
我還要裝作更開心
9 }1 _' l. d  A7 l3 I0 y' f誰料我的快樂只是迷陣9 O0 ^7 @( R: j: B. t: h
枕邊珠淚常浸
利害,呀林子祥的歌都唱得頭頭是道
你推帖真係推得好肉酸吓喎
) Z; f+ `+ N; {0 R- |. g5.39.217.77:8898成個幾月前既歌,依家先補歌詞6 ?9 [. e5 N3 t% \
開埋咁多acc淨係幫你推帖,其他既望都吾望又無分享TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 g* N8 f3 t. x' Y& c$ ~
個個forum都係咁,你駛吾駛呀
% e7 y8 O" e* u公仔箱論壇其實你唱得好難聽lor
14# siuhakhaha
: e7 u5 W  n7 f5 Y$ X公仔箱論壇
' b& T4 o, N/ O3 ]6 |( L7 K你係到抹黑我都抹得好肉酸下喎,那些人開Account做什麼我管不到,這是他們的自由,這裡有人5.39.217.77:8898) r" K* f6 ]3 u# w/ u
一日推十幾個post唔見你去話,其實我唱得難聽又怎樣,這裡有說唱得難聽唔可以發歌嗎.  好心你就唔好扮鬼扮馬,係人都知你是誰。你不但只
4 `0 Y, o2 W! ~* Q$ Q8 d" b公仔箱論壇侮辱我和來打comment既人,你還侮辱了你自己。唱歌唱到沒有容人既氣度,就唔好唱喇。