返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買tvb now,tvbnow,bttvb* I- [$ s/ I" H2 }
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. w2 O" d9 i) G  I  H
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇5.39.217.77:88986 @* v3 ~$ s# c1 j8 I
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
8 D2 f- P1 _  x% j公仔箱論壇我睇過廣告好似話係叫htc sense?5.39.217.77:8898" x, `  G- f) V/ y; W# C
不過htc邊部好?
# t0 H7 `5 w/ i% u* l5.39.217.77:8898我睇過廣告好似話係叫htc sense?
" B& B8 l  c4 L5 m- Y$ y公仔箱論壇不過htc邊部好?
" w# f) C- M6 P. l5 R5 X公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
5.39.217.77:8898' h% ^! a' ^' @% a/ M2 j% Q" |. {
係呀1 j* `' Q* n: {, r' B
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
* O; T# D6 V. f7 {& mtvb now,tvbnow,bttvb咁htc既話邊部好呀?@@公仔箱論壇" _4 V7 r+ P, ]1 }( X6 y4 u! k7 e
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
, E0 V& G5 N/ e* m5 _$ htvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
/ s8 h$ s/ N0 p4 |5 K8 M/ z
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。tvb now,tvbnow,bttvb3 c/ ]6 t4 X; b  B- |" E
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
' x% e7 x, t$ w公仔箱論壇我E+都用緊NEW ONE, 真係好正tvb now,tvbnow,bttvb$ {8 x% s  A7 _& E6 l
不過香港都有蝴蝶咩???
6 R. \* u& c+ Z+ [) U
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
9 A/ m0 N9 g0 G公仔箱論壇不過香港都有蝴蝶咩???
( `' M, l1 y  ^$ ~9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
1 @  k3 C' c/ \) @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
+ o  H' ^9 D' f) k) j係呀
+ z5 C: {  \" r# Q) i3 k5.39.217.77:8898依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
7 ~2 R6 c, @; Z8 u' a/ p5.39.217.77:8898鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
" f3 ?! r2 q* j" E; j6 u8 m個個都話one@@5.39.217.77:8898  P0 @+ G. G5 x* ]) j6 v( b# K9 v
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
公仔箱論壇5 d% o9 `; I* v8 g, m$ q
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。# p" C) c: R& F& N/ d
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
公仔箱論壇& C  v6 _; @! |
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
- c/ E; F1 U; p- I+ Z1 i公仔箱論壇個個都話one@@
' X7 b6 z2 r+ y2 mtvb now,tvbnow,bttvb我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
% D* O# f3 E9 T: n. t1 w9 W: x; ?sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 C  m% D0 ~' v; j
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
8 g# [8 D; c3 Y* X7 E; ttvb now,tvbnow,bttvb你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 b4 u7 o, J8 D' }5 S5 N: ]
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 M1 g) n. a) i0 r* \- y7 o
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題tvb now,tvbnow,bttvb" R, i  K: i" G' ]$ V* B+ l
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多& E1 S. X2 N/ L1 {1 m% X
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
5 j1 M- K: C0 ]8 m0 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
3 X" t( s( n7 F+ I0 f例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag