返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
" c" R8 r) ]1 ptvb now,tvbnow,bttvbi.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
/ p8 ~. B" l1 S+ }& p" `9 E( v公仔箱論壇咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
* r/ S# W$ P2 j9 j. h3 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
: W0 A1 |% f4 a0 _5 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
0 {) M) G; c5 i) FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
" C$ E: u, o7 P* W: D' M0 f% Ytvb now,tvbnow,bttvb講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 G0 S, r: ~) ], D+ g
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
9 s+ j7 P3 s7 V- ?0 Z# p# \' |/ {
連傾電話個d都會熱??- v1 o# N6 D: P8 }2 t7 ^& _! w
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
公仔箱論壇' D$ G+ q/ F+ a: R
連傾電話個d都會熱??  N* L, B) Y) B1 ?
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
3 [5 V; H1 o4 x公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
) i9 p1 R6 Z; ^% ?3 n1 G, o& f公仔箱論壇係, 用一陣就會熱" U+ q* ]) X, T2 W0 d3 e) v
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
8 z& i/ r: K5 z  M沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) x- l& {  M# T1 m- k
SENSE TV係咩黎架??
4 j& V, H6 p3 l* n! @公仔箱論壇SENSE TV係咩黎架??6 d3 x; L7 P, [) s7 J- t- W
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" }4 p+ ?3 @8 R- S: k! P
可以將one當做遙控3 I, e2 \3 |# f* x% t& e; [' j+ e
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 E1 z' i; ]9 f, S) _! t
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
- f9 u. a# w* Y0 Q9 x5 J' m% V) c5.39.217.77:8898我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
! Z9 n/ }$ o6 t5 s) s
可以將one當做遙控
# B7 `. H: H3 o2 U其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 h! T! G& U/ w* t% x% E
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 p9 J) u9 _6 G/ D% n2 C7 @' w- E
咁犀利
- H3 p! i3 \5 I6 K; g, R9 C% GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我今晚都出去試下部機先
; G, h! S$ c- Q3 M- ?/ {# X4 o5.39.217.77:8898我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架& \: G6 l, t) A( I4 e3 n2 B
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
5.39.217.77:8898( x( j) P0 K0 K$ G2 R
wow,你幫我打左支強心針7 N) o- d8 I8 y' L1 x- F: z1 F
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
! D5 j: B. r; _' n# J公仔箱論壇wow,你幫我打左支強心針公仔箱論壇* t& v* Q- f) o, z6 ?
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
2 f5 I, r" ]8 u8 @( Q公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
7 A' Y1 p7 h9 H2 j7 o" A公仔箱論壇我覺得d電都ok襟tvb now,tvbnow,bttvb0 s. Z$ l% }/ p) J
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
# j) q1 g5 ^! ?0 W5 utvb now,tvbnow,bttvbhttp://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm