返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@* O8 F- g# G+ e' e; @: g
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦5.39.217.77:88986 O, d! O4 J$ K6 ~' g; T) L, J" y
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
( y5 W' D$ ]3 j! W& \( D# U5.39.217.77:8898黑色真係好型@@( J+ u4 w4 P' n2 j6 m9 V
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
1 ^0 X/ G: q1 U9 u好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
2 C2 A. S+ s$ _6 R樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
( J& N: X: J  J+ f7 ], I: Z3 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正( h, t2 ^8 T# c0 j' j
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨5.39.217.77:88985 G0 Z: G% N8 P. n% |! b6 n
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
& [3 F- _# D5 T  H2 i4 o7 [, bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
; U9 }" J# t; D! ]! z/ ~! o  W" f0 x公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
0 q4 e5 d6 V9 e9 D* ftvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- u% z; k- D8 ~4 S
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
公仔箱論壇7 J& D& O: U* a5 K% `8 Z
我就鍾意one多d(所以訂左one)
* e6 K0 s% N" S6 n8 V4 b2 ^tvb now,tvbnow,bttvbs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
* f- Z; _4 e) _2 i9 }7 ^6 P樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
5.39.217.77:8898- |: J% Z5 V5 Z, S8 ?5 O- S2 S& ~1 @
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵0 b5 ^: ?" ~  r+ r
同埋我覺得one影相靚d
4 i( t; N6 L$ @! G' N$ S我就鍾意one多d(所以訂左one)tvb now,tvbnow,bttvb/ X  o$ J7 n! U1 n$ i& k, {4 O
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
  l4 H- o) O6 c- j. _7 _7 l樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
) i2 h% `1 X0 [. T/ Y公仔箱論壇但S4好似都多左好多新功能..?
, @3 y5 Q6 s4 `agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵5.39.217.77:8898" N4 {7 g; i, z
同埋我覺得one影相靚d
9 C" }& ]/ b) x! y6 b' u公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
8 C% `% h' q# y+ M; R2 C; g. Y5.39.217.77:8898如果講像素既話唔係S4高D咩
& r: K' P$ U' T, @6 u- ]但S4好似都多左好多新功能..?
" I/ X# x1 B2 |; l魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
公仔箱論壇2 O1 A6 _% h: n: H$ ^% k* x, l0 r
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
5 ^0 n. l. Z6 Q/ z' Ztvb now,tvbnow,bttvb同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
; @& ~% b9 i% m6 a9 s1 n5 ]如果講像素既話唔係S4高D咩公仔箱論壇: o4 y# t, |6 G! e5 H, t
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
5.39.217.77:8898  m+ s* o- @2 K& A1 M: A1 m4 E, D
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
% J- B" y/ G% F5 Z; `+ f4 `one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
% n( g, o0 ^! }! e/ L- F6 X
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
2 g# |; N4 ]/ A, `  F6 Z同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
% o4 S) j' S" g6 H4 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
/ H1 X) p8 @& @4 `公仔箱論壇如果係咁咁真係唔洗考慮....