返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@公仔箱論壇2 N# |+ n: }: p; ~2 J+ t" b' ]3 ]
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦5.39.217.77:8898. f5 ^# }. e- y, B9 |2 d$ s
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
& V5 B- [7 p; w+ G- a
黑色真係好型@@
. ^$ \) U& C" M/ B' _; cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
/ w' ~/ _, G9 q, ?tvb now,tvbnow,bttvb好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b; P3 |6 |* V2 U; L! {7 l
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 a3 x, n, ^- ~% S6 s8 B# g
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 u, B, T9 |& l8 m: ?
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
& m0 P* k3 e" o" ?9 N, e2 F5 n% M% a$ vtvb now,tvbnow,bttvb沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  O0 a5 o9 |1 _5 d* e! ^  x
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
8 w/ Z6 k' U' E0 M+ O5.39.217.77:8898魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
+ x  d8 h) [- G: a( y; l我就鍾意one多d(所以訂左one)
9 J# R5 O- K7 `. X0 L/ E) y+ is4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
5.39.217.77:88986 R3 W7 m' U: Z) D. x7 ]
我就鍾意one多d(所以訂左one)2 W5 ]' j% Q, X
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價5.39.217.77:8898* u9 n8 J  m) S  r
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
5 m! b7 w" N/ f) s6 X3 G$ ^
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵5.39.217.77:8898' y- J  k/ C& r% }! a
同埋我覺得one影相靚d
" W7 {/ W  D5 q6 r' t
我就鍾意one多d(所以訂左one)tvb now,tvbnow,bttvb) X* d3 B7 e5 d# ^
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
. a3 a$ \( g5 J8 U4 a. ~& yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
9 \0 n8 x: S6 N- l5.39.217.77:8898但S4好似都多左好多新功能..?
5.39.217.77:88986 Z# P. r: l  d
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵$ G/ h$ u1 G* l# d) h+ _
同埋我覺得one影相靚d
* b6 i# y0 H& V6 H" \) Z公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
5.39.217.77:88989 o8 R4 {. [. l
如果講像素既話唔係S4高D咩
8 t8 K( w+ t; I" G, V; N
但S4好似都多左好多新功能..?5.39.217.77:8898: }. t' ~% @' f
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
# M1 @9 K4 O* |0 ?# C1 F佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
( }* a* r% U# L3 h6 |2 d5 m. HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
公仔箱論壇  W: {, |# ~+ H9 T; q5 M# p  ^9 L, J6 f
如果講像素既話唔係S4高D咩
* K6 P4 M" W+ e8 |& u! g公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: G- ^+ ~$ }2 f" R! p* o
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊tvb now,tvbnow,bttvb& {" E, ~* d9 ]7 ?0 a4 L
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
tvb now,tvbnow,bttvb1 E% U0 `* x! i9 `! m$ d( f
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
3 y, d, l- e# _同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
3 G9 ^+ M* @3 R6 I3 i) F5 K5.39.217.77:8898樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
- f. M( f1 j: Z3 m7 _3 u公仔箱論壇如果係咁咁真係唔洗考慮....