返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2007-9-11 11:43 PM 發表

不是我說應該與否, 而是你用幾多心機去做
點解突然又想做版主
其实做版主有好处吗???我只有放了工才有时间上来
我怕没时间打理~~~
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-11 11:47 PM 發表

其实做版主有好处吗???我只有放了工才有时间上来
我怕没时间打理~~~
嚴格來說沒有什麼好處, 亦沒有什麼優越感, 做得好沒人讚
做不好給人駡, 最重要係~~要看你管理的是什麼區, 可以長時間在線係好d
如果沒什麼時間, 我個人覺得不太適合,
其實你想做邊區版主:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-12 12:00 AM 發表

嚴格來說沒有什麼好處, 亦沒有什麼優越感, 做得好沒人讚
做不好給人駡, 最重要係~~要看你管理的是什麼區, 可以長時間在線係好d
如果沒什麼時間, 我個人覺得不太適合,
其實你想做邊區版主:onion14: ...
赌神
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-12 12:04 AM 發表

赌神
我見議你試下開topic玩下, 做莊
看看自己能否昇任
同爺爺相量一下會好d:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-12 12:12 AM 發表

我見議你試下開topic玩下, 做莊
看看自己能否昇任
同爺爺相量一下會好d:onion14:
開麽topic??
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-12 12:19 AM 發表

開麽topic??
開盤lo , 賭神當然同賭有關啦
:onion14: 終於整好了
原帖由 ed_teck 於 2007-9-12 01:01 AM 發表
:onion14: 終於整好了
爺爺~~整好什麼呢:onion14:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-12 01:05 AM 發表
http://tvbnow.com/fzsg.php  &  http://tvbnow.com/redirect.php?tid=150314&goto=lastpost#lastpost
哇~~薪高糧準~~好好福利~~可惜我唔識賭
不然我一定報名:onion14: 隻茄菲貓又想做
原帖由 wwinglin 於 2007-9-12 01:12 AM 發表

哇~~薪高糧準~~好好福利~~可惜我唔識賭
不然我一定報名:onion14: 隻茄菲貓又想做
佢肯的話, 高興都來不及了..
你唔做啊.. 辛苦到你, 我心痛啊..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-12 01:20 AM 發表

佢肯的話, 高興都來不及了..
你唔做啊.. 辛苦到你, 我心痛啊..
你同佢傾啦~~不過佢話冇咩時間在線
我想玩架, 可怕真係唔識~~做錯佐比人丙到飛起就慘啦
都係留番比你地d男士去做好d:onion14:
路过:onion05: 训先:sleeps:
路過中, :014: :onion05: :onion14:
火焰幫大家庭主路元帥。
jo哥哥.................
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~