返回列表 回復 發帖
其實張相都係我黎嫁~哈哈~
原帖由 allornothing833 於 2006-8-23 09:09 PM 發表

話唔定有死神眼睛呢...:Q
我冇ar我有你仲可以係度;P
原帖由 allornothing833 於 2006-8-23 09:10 PM 發表
其實張相都係我黎嫁~哈哈~
係wo我更新左
ed_teck-------------有錢爺爺(靠賭搵錢)
luvsnow -------------嫲嫲(正室)
dororo---------------daddy(深愛忌廉妹 )
忌廉妹-------------- mommy(深愛dororo)
echobe --------------大女(好乖)
星明月日朗-------- 大女老公(保釋中)
蛋~* -------------細女(可以任性個隻+係家中ge小公主)
creamy -------------細細妹(岩岩出世)
泰利26---------------B仔(隊長)
livywong-------------細b仔(爛玩唔黐家)
HIDE -----------------細細b(成日流血)
allornothing833-----高級管家(神秘)
andone--------------保母(吾識打中文)
Elber ----------------女佣(得成女佣)
danewin -----------保鏢(+看更)
s30wrt--------------試用中司機(瘋狂十字軍)
我去睇陣電視先 ^^
點解好似小見左星明月日朗咁既?
姊夫保釋完喇 XD
原帖由 蛋~* 於 2006-8-23 09:13 PM 發表
我去睇陣電視先 ^^
88~~
Morning..
看著你是種享受 擁有你更是感動
原帖由 allornothing833 於 2006-8-23 09:14 PM 發表
點解好似小見左星明月日朗咁既?
係ar應該有野搞緊~~
原帖由 蛋~* 於 2006-8-23 09:14 PM 發表
姊夫保釋完喇 XD
係咩ar女吾見左
下次問下佢先
原帖由 danewin 於 2006-8-23 09:15 PM 發表
Morning..
早ar~~
我都睇陣電視先~
Any news ??
看著你是種享受 擁有你更是感動
原帖由 allornothing833 於 2006-8-23 09:17 PM 發表
我都睇陣電視先~
好的~~
原帖由 蛋~* 於 2006-8-23 20:29 發表

真係慘喇~
病咁耐
>:D<
你同屋企人住定係同frd住呀?
with my family
but they are not in AU now~~~~
poor girl~~
just my brother with me now