返回列表 回復 發帖
原帖由 泰利26 於 2006-8-23 06:59 PM 發表
只要川崎前鋒win, 鹿島鹿角 win, 浦和紅鑽win多對手2球~ 我就送daddy同ar妹每人一萬~ ^^ 仲有半場未踢...
川崎前鋒 3-2 名古屋八鯨  
浦和紅鑽 2-1 新潟天鵝 ...
一萬咁少;P
but有冇都thx左先;P
原帖由 dororo 於 2006-8-23 06:57 PM 發表

遲早ge問題\:D/
算。。 无言中。。。
gam 样,我真是没晒兴趣花心计搞下去。。。
原帖由 蛋~* 於 2006-8-23 06:53 PM 發表

咁勁呀我 ;P
咁你再要入先叫我喇 ;P
休息一下先,半場開波要你再嗌 :-*
原帖由 ed_teck 於 2006-8-23 07:01 PM 發表

算。。 无言中。。。
gam 样,我真是没晒兴趣花心计搞下去。。。
咁易放棄嫁[-(
原帖由 dororo 於 2006-8-23 07:01 PM 發表

一萬咁少;P
but有冇都thx左先;P
我好窮的 :(
原帖由 泰利26 於 2006-8-23 06:59 PM 發表
只要川崎前鋒win, 鹿島鹿角 win, 浦和紅鑽win多對手2球~ 我就送daddy同ar妹每人一萬~ ^^ 仲有半場未踢...
;P都几高难度wow...
原帖由 dororo 於 2006-8-23 06:53 PM 發表

咁勁ge;P
勁勁=D>
原帖由 泰利26 於 2006-8-23 07:02 PM 發表

我好窮的 :(
算la見你比真$;P浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀
原帖由 ed_teck 於 2006-8-23 06:54 PM 發表

:-"我都知一定会gam ga..
因为最近很黑。我唱反就赢loh...\:D/
唔俾tips 你 X(
原帖由 泰利26 於 2006-8-23 07:01 PM 發表

休息一下先,半場開波要你再嗌 :-*
好喇好喇 ;P
原帖由 dororo 於 2006-8-23 07:02 PM 發表

咁易放棄嫁[-(
;P 仲话我,你几锺意针着我loh..
呻下都吾得meh...
多謝阿哥~
祝你嬴到開巷 [-O<;P

原帖由 ed_teck 於 2006-8-23 06:56 PM 發表
:L 一下之间,个个都话要开子版。。
都吾知要讲么好。。。
小朋友係like 隨波續流的B-)
吾讲啦。。 闪。。。
原帖由 ed_teck 於 2006-8-23 07:06 PM 發表

;P 仲话我,你几锺意针着我loh..
呻下都吾得meh...
點解開子版你就無心機呀?