返回列表 回復 發帖
浦和紅鑽... 吾会入ga... :))
原帖由 dororo 於 2006-8-23 06:49 PM 發表

可能要半個鍾先send完=我down ge時間:lol
唔緊要~
我好得閒 ;P
原帖由 ed_teck 於 2006-8-23 06:50 PM 發表
人地做乜你一定要唱反先開心[-(
原帖由 ed_teck 於 2006-8-23 06:50 PM 發表
頂你係咪玩野,真$ 呀~好彩ar妹一嗌即反勝2:1 :lol
原帖由 蛋~* 於 2006-8-23 06:50 PM 發表

唔緊要~
我好得閒 ;P
我都無所謂~:$
原帖由 dororo 於 2006-8-23 06:48 PM 發表

浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和紅鑽 5d入呀浦和 ...
有用ar~2:1 反勝緊~~i love u daddy :-*
原帖由 泰利26 於 2006-8-23 06:51 PM 發表

頂你係咪玩野,真$ 呀~好彩ar妹一嗌即反勝2:1 :lol
咁勁呀我 ;P
咁你再要入先叫我喇 ;P
原帖由 蛋~* 於 2006-8-23 06:50 PM 發表

加油加油快d入喇 [-O<

〔雖然我都唔知咩黎既 ;P〕
有用ar~2:1 反勝緊~~i love u 妹妹:-*
原帖由 泰利26 於 2006-8-23 06:53 PM 發表

有用ar~2:1 反勝緊~~i love u daddy :-*
咁勁ge;P
原帖由 泰利26 於 2006-8-23 06:51 PM 發表

:-"我都知一定会gam ga..
因为最近很黑。我唱反就赢loh...\:D/
:L 一下之间,个个都话要开子版。。
都吾知要讲么好。。。
原帖由 泰利26 於 2006-8-23 06:53 PM 發表

有用ar~2:1 反勝緊~~i love u 妹妹:-*
hee~
;P
買左好大咩?
原帖由 ed_teck 於 2006-8-23 06:54 PM 發表

:-"我都知一定会gam ga..
因为最近很黑。我唱反就赢loh...\:D/
阿爺你真係用心良苦喎 ;P
原帖由 ed_teck 於 2006-8-23 06:56 PM 發表
:L 一下之间,个个都话要开子版。。
都吾知要讲么好。。。
遲早ge問題\:D/
只要川崎前鋒win, 鹿島鹿角 win, 浦和紅鑽win多對手2球~ 我就送daddy同ar妹每人一萬~ ^^ 仲有半場未踢...
川崎前鋒 3-2 名古屋八鯨  
浦和紅鑽 2-1 新潟天鵝  
風林甲府 0-0 鹿島鹿角