返回列表 回復 發帖
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-9 02:37 AM 發表。

x小心比奶奶听到.......
:onion10: 絕招(扮傻).. 擔心被何老闆聽到吧了.. 哈哈...
原帖由 ed_teck 於 2007-9-9 02:38 AM 發表。
全場觀眾都買曬, 唔洗驚搞出人命喇...
post 時加上 18SX, 應該唔會被版主扣分的.. come on.. baby... :014:
乜东东??

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 ed_teck 於 2007-9-9 02:40 AM 發表。

:onion10: 絕招(扮傻).. 擔心被何老闆聽到吧了.. 哈哈...
帮主对我绝对信任............

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-9 02:41 AM 發表。

乜东东??
叫吳尊貼相..
??? ed_teck ? 2007-9-9 02:42 AM ???
翻版吴尊...失踪左既??

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-9 02:42 AM 發表。

帮主对我绝对信任............
對你信任, 但是唔係對我.. kaka
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-9 02:43 AM 發表。

翻版吴尊...失踪左既??
可能去左cap 吳尊相.. haha..
??? ed_teck ? 2007-9-9 02:43 AM ???
我捻奶奶都对你绝对信任............

原帖由 ed_teck 於 2007-9-9 02:44 AM 發表。

可能去左cap 吳尊相.. haha..
讲得有道理...........:onion14:
拭目以待

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-9 02:45 AM 發表。

我捻奶奶都对你绝对信任............
洗麼講.. :onion14:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-9 02:45 AM 發表。

洗麼講.. :onion14:
仲话要k书,但系甘迟训..........:019:

你頭先去邊度wet 啊?
雖然我係N9 人, 但是seremban 完全唔熟悉.. 每次都係路過..
??? BeckyWoon ? 2007-9-9 02:46 AM ???
因為K 書, 所以遲訓..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-9 02:47 AM 發表。
你頭先去邊度wet 啊?
雖然我係N9 人, 但是seremban 完全唔熟悉.. 每次都係路過..
头先去左trilogy饮酒...系era square个度...
你好少返seremban ga??

原帖由 ed_teck 於 2007-9-9 02:48 AM 發表。

因為K 書, 所以遲訓..
真系辛苦...已经打算做乜啦??