返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2007-9-9 02:26 AM 發表。

how u know tat?
nolah... just come in to 蛇下, i usually sleep at 5 or 6 ..
usually sleep at 5 or 6am..........lol.........

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-9 02:27 AM 發表。

nono... u wan see my hansome pic ooo
yup...我想看看你到底有多handsome

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 ed_teck 於 2007-9-9 02:28 AM 發表。

post 張相來睇下..
i agree..........

原帖由 ed_teck 於 2007-9-9 02:28 AM 發表。

post 張相來睇下..
我惊吓晕你就唔好啦...:onion14:
想睇我既样买佐保险先啦
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-9 02:29 AM 發表。

usually sleep at 5 or 6am..........lol.........
:019: 最衰係你喇...
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-9 02:32 AM 發表。

想睇我既样买佐保险先啦
想見識下靓仔地區的朋友..
放心, 我買左...
原帖由 ed_teck 於 2007-9-9 02:32 AM 發表。

:019: 最衰係你喇...
又关我事.............:019:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-9 02:30 AM 發表。

yup...我想看看你到底有多handsome
唔算几靓仔啦:014:
同吴尊有得fight啦
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-9 02:34 AM 發表。

同吴尊有得fight啦
信心爆膀.............

原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-9 02:34 AM 發表。

同吴尊有得fight啦
吴尊.... 算了...
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-9 02:32 AM 發表。

想睇我既样买佐保险先啦
放心,已经买重保险.........

原帖由 ed_teck 於 2007-9-9 02:35 AM 發表。

吴尊.... 算了...
x2......

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-9 02:34 AM 發表。

又关我事.............:019:
掛住你嘛... 哈哈... :onion18:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-9 02:36 AM 發表。

掛住你嘛... 哈哈... :onion18:
x小心比奶奶听到.......

全場觀眾都買曬, 唔洗驚搞出人命喇...
post 時加上 18SX, 應該唔會被版主扣分的.. come on.. baby... :014: