返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2007-9-8 09:23 PM 發表。

:024: 講左N 次, 我考試啊...
就算冇考都冇節目.. :019:
真系吾好意思,忘记左你老人家要考试...
无去揾奶奶既??

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-8 09:26 PM 發表。

真系吾好意思,忘记左你老人家要考试...
无去揾奶奶既??
揾奶奶?? :onion10:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-8 09:30 PM 發表。

揾奶奶?? :onion10:
:024: 吾好炸炸地啊!!你知我问乜ga....................

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-8 09:31 PM 發表。

:024: 吾好炸炸地啊!!你知我问乜ga....................
明少少, 唔明少少.. 我明少少的又唔知是否係你所講的..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-8 09:34 PM 發表。

明少少, 唔明少少.. 我明少少的又唔知是否係你所講的..
.................我去玩下游戏先..................

:onion05:  好... 我都閃喇.. 玩得開心d..
我好倦吁!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
我去:sleeps: :sleeps: :sleeps:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
看来因该没人吧?????:019:
开心就是人生最好的幸福
有人嗎
原帖由 wwinglin 於 2007-9-8 10:44 PM 發表。
有人嗎
我在啊!!!
开心就是人生最好的幸福
??? terenceng ? 2007-9-8 10:56 PM ???
冇去拍拖:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-8 11:00 PM 發表。

冇去拍拖:onion14:
无人要~~~~
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-8 11:02 PM 發表。

无人要~~~~
點會呀~~快d去追個公主回來啦:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-8 11:07 PM 發表。

點會呀~~快d去追個公主回來啦:onion14:
:019::019::019:没人理~~~~
开心就是人生最好的幸福