返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2007-9-8 09:40 AM 發表。

我係到:014:
头先去左边??。。。

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 ed_teck 於 2007-9-8 09:41 AM 發表。

老細有冇面黑黑? 聽日早d 就可以了..
听日星期日啊!!我捻你都系快点去抖抖啦!!。。。。。。。。。。。。:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-8 09:39 AM 發表。

我今日又训迟左。。。迟左15分钟。。。:019:
呢个星期已经2次。。。。。。。。。。。。。。:onion03:
發夢都掛住我  梗係遲啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-8 09:40 AM 發表。

:014: 帮主:014:
selamat pagi................:onion14:
我中以为你吾黎。。。。
點會呢:onion31:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-8 09:41 AM 發表。

头先去左边??。。。
做其他野:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-8 09:43 AM 發表。

發夢都掛住我 梗係遲啦
:onion03: 你仲系到讲风凉话。。。。。。。。。。。。:019:

原帖由 chu553358 於 2007-9-8 09:45 AM 發表。

做其他野:onion14:
前1or2个星期时,阿爷讲你要辞职哦!!。。。。。:019:

帮主。。。又吾见人。。。。。。。。。:019:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-8 09:47 AM 發表。

:onion03: 你仲系到讲风凉话。。。。。。。。。。。。:019:
咁聽日早d起身攞:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-8 09:48 AM 發表。

前1or2个星期时,阿爷讲你要辞职哦!!。。。。。:019:
過去左啦:onion31: 而家等緊新野:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-8 09:52 AM 發表。
帮主。。。又吾见人。。。。。。。。。:019:
見小幾分鐘都唔得
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-8 09:54 AM 發表。

咁聽日早d起身攞:014:
:onion03: 都话听日系星期日咯!!。。。要训得迟d..........:014:

原帖由 chu553358 於 2007-9-8 09:56 AM 發表。

過去左啦:onion31: 而家等緊新野:014:
甘就好啦!!。。。。。。。。。。。:onion14:

原帖由 chu553358 於 2007-9-8 09:57 AM 發表。

見小幾分鐘都唔得
你知米好咯。。。。。。:014:

我琴日见到boy少。。。