返回列表 回復 發帖
有無人:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
帮主,早晨。。。:014:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
无人。。。。。:019:
听歌仔。。。。。。。。。。。。。。:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
有人, 不過都係唔做電燈了.. :onion05:
阿爷。。。。。。。帮主。。。都吾知去左边。。。。。。。。。。:019:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-8 09:36 AM 發表。
阿爷。。。。。。。帮主。。。都吾知去左边。。。。。。。。。。:019:
可能去試野..
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-8 09:26 AM 發表。
帮主,早晨。。。:014:
:onion05: becky:onion05:
salamat pagi:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
我訓陣先, 六點被人抓去食早餐, 只訓得幾個鍾...
原帖由 ed_teck 於 2007-9-8 09:37 AM 發表。

可能去試野..
我今日又训迟左。。。迟左15分钟。。。:019:
呢个星期已经2次。。。。。。。。。。。。。。:onion03:

原帖由 ed_teck 於 2007-9-8 09:33 AM 發表。
有人, 不過都係唔做電燈了.. :onion05:
阿爺 過去睇下啦:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-8 09:38 AM 發表。

:onion05: becky:onion05:
salamat pagi:014:
:014: 帮主:014:
selamat pagi................:onion14:
我中以为你吾黎。。。。

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-8 09:36 AM 發表。
我係到:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 ed_teck 於 2007-9-8 09:39 AM 發表。
甘早起身。。。去抖抖啦!!。。。。。。。。。。:onion14:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-8 09:39 AM 發表。

我今日又训迟左。。。迟左15分钟。。。:019:
呢个星期已经2次。。。。。。。。。。。。。。:onion03:
老細有冇面黑黑? 聽日早d 就可以了..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-8 09:39 AM 發表。
有人捉 咁好阿
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主