返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-9-7 04:06 PM 發表。

Becky你好靚女吁:
你讲呢个新look??

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
??? BeckyWoon ? 2007-9-7 04:13 PM ???
係吁.好陽光呀!:014:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-9-7 04:16 PM 發表。

係吁.好陽光呀!:014:
因为我呢度真系好阳光。。。所以要配合一下。。。。。。。。。。:014:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-7 04:18 PM 發表。

因为我呢度真系好阳光。。。所以要配合一下。。。。。。。。。。:014:
我地好似分開分左無幾耐.又傾過!
  甘爽... 曬太陽,吹海風...
原帖由 lux1261 於 2007-9-7 04:23 PM 發表。

我地好似分開分左無幾耐.又傾過!
系啊!!点解姐姐甘既时间会系到既?/

原帖由 ed_teck 於 2007-9-7 04:25 PM 發表。
幸褔的女孩子.........:onion05: ........................:onion05: ........................................................:onion05:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-7 04:25 PM 發表。
得闲系要放松下既。。。。。。。。:onion14:

原帖由 lux1261 於 2007-9-7 04:27 PM 發表。

幸褔的女孩子.........:onion05: ........................:onion05: ........................................................:onion05:
姐姐都吾差。。。。。。

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-7 04:26 PM 發表。

系啊!!点解姐姐甘既时间会系到既?/
今日休息.
本來計劃訓耐D.點
不知比電話曹醒!
訓唔返.救命吁!:onion03:
原帖由 lux1261 於 2007-9-7 04:30 PM 發表。

今日休息.
本來計劃訓耐D.點
不知比電話曹醒!
我完全可以体会到你e+既感受。。。
休息日我都系训得好迟。。。:onion14:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-7 04:28 PM 發表。

姐姐都吾差。。。。。。
唔差..................係好差至真!
原帖由 lux1261 於 2007-9-7 04:32 PM 發表。

唔差..................係好差至真!
吾好甘啦!!我其实都吾好得你几多。。。。。。。:019:

原帖由 lux1261 於 2007-9-7 04:30 PM 發表。

今日休息.
本來計劃訓耐D.點
不知比電話曹醒!
同我地吹下水, 未必係壞事啊..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-7 04:33 PM 發表。

同我地吹下水, 未必係壞事啊..
頭先同佢地傾天光!:onion14: 我訓左4粒鍾咋!:onion03: