返回列表 回復 發帖
原帖由 kitty50 於 2007-9-7 08:31 AM 發表。

今日金師夫有問題
講野咁史文嘅
佢唔止~~~今日有問題
係日日都有
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-9-7 08:30 AM 發表。

恰似你的溫柔
唔係呀 我都唔記得歌名
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 kitty50 於 2007-9-7 01:33 發表。

快啲還錢:onion31:
連妳都叫我還錢
??? 金谷秀夫 ? 2007-9-7 08:34 AM ???
真係好.......正人君子喎:014:
原帖由 金谷秀夫 於 2007-9-7 08:37 AM 發表。

連妳都叫我還錢
咁吳駛還 咁比錢黎
原帖由 kitty50 於 2007-9-7 08:37 AM 發表。

x2:014: :014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 kitty50 於 2007-9-7 08:38 AM 發表。

咁吳駛還 咁比錢黎
對呢D人
原帖由 kitty50 於 2007-9-7 01:37 發表。

點止呀!重係正義之仕
原帖由 金谷秀夫 於 2007-9-7 08:41 AM 發表。

點止呀!重係正義之仕
原帖由 lux1261 於 2007-9-7 08:41 AM 發表。

對呢D人
打得好
原帖由 kitty50 於 2007-9-7 08:45 AM 發表。

打得好
再黎
原帖由 金谷秀夫 於 2007-9-7 08:41 AM 發表。

點止呀!重係正義之仕
咁講法 你咪大把女仔鐘意:014:
原帖由 lux1261 於 2007-9-7 08:46 AM 發表。

再黎
金帥夫好似好開心咁
原帖由 kitty50 於 2007-9-7 08:47 AM 發表。

咁講法 你咪大把女仔鐘意:014:
佢就想!金夫人黎拿
原帖由 kitty50 於 2007-9-7 08:49 AM 發表。

金帥夫好似好開心咁
點解得返我地兩個?