返回列表 回復 發帖
原帖由 livywong 於 2006-8-22 02:01 PM 發表

重要揾牛皮膠紙有咁實包咁實添.....:))
睇下個女仔鍾唔鍾意喇~
如果我d frd送一堆出奇蛋比我都幾開心既 ;P
裡面個d玩具可以keep架嘛~
就咁決定喇
首先買三隻出奇蛋....用兩三個盒加牛皮膠紙有咁實包咁實
等飲完酒時先再送水晶.......lol
原帖由 蛋~* 於 2006-8-22 02:06 PM 發表

睇下個女仔鍾唔鍾意喇~
如果我d frd送一堆出奇蛋比我都幾開心既 ;P
裡面個d玩具可以keep架嘛~
食完變豬;P
原帖由 livywong 於 2006-8-22 02:08 PM 發表
就咁決定喇
not a bad idea
原帖由 s30wrt 於 2006-8-22 02:06 PM 發表
those are very common gift idea in here...
美國點同hk d女仔哩 :L
hk d女仔其實仍然會比較保守
你送佢內衣人地以為你想點添呀 :L
原帖由 蛋~* 於 2006-8-22 02:10 PM 發表

咪係囉
對男友開放咪夠囉;P
原帖由 蛋~* 於 2006-8-22 02:10 PM 發表

whats wrong with that???:L
保守??? thats what U think le... maybe she like it le...
just for fun U know
原帖由 livywong 於 2006-8-22 02:08 PM 發表
就咁決定喇
都幾好喎~
等佢失望完再比個驚喜佢~
得喎 ;P
原帖由 dororo 於 2006-8-22 02:08 PM 發表

食完變豬;P
無話要食晒架嘛 ;P
原帖由 蛋~* 於 2006-8-22 02:13 PM 發表

無話要食晒架嘛 ;P
通常都係扮好人分俾其他人食架.......;P
原帖由 蛋~* 於 2006-8-22 02:13 PM 發表

無話要食晒架嘛 ;P
我要減肥先得
原帖由 s30wrt 於 2006-8-22 02:11 PM 發表

保守??? thats what U think le... maybe she like it le...
你覺得無問題你可以送既~
我諗我識既人裡面無人會咁做囉
原帖由 s30wrt 於 2006-8-22 02:11 PM 發表

係wo你記得洗車ar:lol
原帖由 蛋~* 於 2006-8-22 02:16 PM 發表

你覺得無問題你可以送既~
我諗我識既人裡面無人會咁做囉
just suggest je...
原帖由 livywong 於 2006-8-22 02:14 PM 發表

通常都係扮好人分俾其他人食架.......;P
如果真係送一堆都無咩可能可以自己食得晒喇 ;P