返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-7-11 22:52 發表。

路過人地度睇帖~~~唔回帖!!!
有d區我唔想有人知道我去過
??? boy321 ? 2007-7-11 22:56 ???
走咁快做乜
原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-11 10:53 PM 發表。

昨晚公主妳辛苦又關我事
唔係你我駛攪到天光!:ono
福對聯一張過咪好囉!
攪屎君
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 boy321 於 2007-7-11 10:56 PM 發表。

我閃啦......两位88
甘快閃???
我都閃、88
原帖由 lux1261 於 2007-7-11 22:59 發表。

唔係你我駛攪到天光!:ono
福對聯一張過咪好囉!
攪屎君
好在妳講明攪幅對聯攪到天光,人地誤會啦
早晨。。。咁多位:014:
開會啦
原帖由 boy321 於 2007-7-12 06:44 AM 發表。
早晨。。。咁多位:014:
大哥你路過呀?
各位早晨:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 lux1261 於 2007-7-12 07:16 發表。

大哥你路過呀?
有咁啱得咁Q,啱啱行過
原帖由 lux1261 於 2007-7-12 07:16 AM 發表。

大哥你路過呀?
我入黎時候見唔到幅對聫既
今晚熱鬧啦:014:
原帖由 chu553358 於 2007-7-12 07:19 AM 發表。
各位早晨:014:
幚主你出關啦 萬歲。。萬歲。。萬萬歲:014:
原帖由 boy321 於 2007-7-12 07:20 AM 發表。

我入黎時候見唔到幅對聫既
仲提對聯!
塭金師傅先啦!