返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-9-16 04:43 PM 發表

add me pls~~我要睇靚仔~~ ....

聽說h2o似陳冠希bor....
水弟帅咯
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 wongjj 於 2008-9-16 04:45 PM 發表

big bro
你亞大大好奸吖
原帖由 chuu 於 2008-9-16 04:45 PM 發表

i also dont know eh!!!!!
我哋係傻人有儍福....可能我哋中呀
奖金楼过咗啦 hendy中咗啦
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-16 04:44 PM 發表

没见过你啊
come here few day before lo~~~
神祕奖金樓NEXT REWARD AT #13,579 $1,888,888$
原帖由 chuu 於 2008-9-16 04:47 PM 發表

come here few day before lo~~~
我讲是你个样啊...
原帖由 DOBI 於 2008-9-16 04:47 PM 發表

我哋係傻人有儍福....可能我哋中呀
haha.. i think so o~~~ we both won that~~~
dive water jo....
原来大家都跑来这里了。。。。
原帖由 DOBI 於 2008-9-16 04:43 PM 發表

你講大大話.....睇你寫D嘢就知係女仔啦........呃細路  
nicnic是男仔来架
G gor gor~~ give me ice-cream & pm pls ......
原帖由 蓝云 於 2008-9-16 04:50 PM 發表
原来大家都跑来这里了。。。。
他们在想要奖金...可惜过了啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-16 04:47 PM 發表
神祕奖金樓NEXT REWARD AT #13,579 $1,888,888$
哈哈!我是故意的!
我很早就知道了啊!
我是在那边standby啊!
哈哈!
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-16 04:51 PM 發表

他们在想要奖金...可惜过了啊
哈哈。。没办法咯。。。等他再出奖金楼咯。。。