返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2007-9-6 02:24 AM 發表。

唔好喇.. 次次我都冇份...
睇返前面878頁....13168占
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 ed_teck 於 2007-9-6 02:26 AM 發表。

唔會, 你應該比一般的女性好..
不過金谷秀夫..chu553358..我又可見到佢""在線"":019:

???
  你揾返出來俾我睇..
原帖由 lux1261 於 2007-9-6 02:29 AM 發表。

不過金谷秀夫..chu553358..我又可見到佢""在線"":019:

???
隱身模式, 既係唔俾人地知是否在線.. 佢地用緊正常模式, 所以睇得到...
原帖由 ed_teck 於 2007-9-6 02:31 AM 發表。
你揾返出來俾我睇..
請你食
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• ed_teck

原帖由 lux1261 於 2007-9-6 02:34 AM 發表。

請你食
公主你今天又做啊?
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ed_teck 於 2007-9-6 02:32 AM 發表。

隱身模式, 既係唔俾人地知是否在線.. 佢地用緊正常模式, 所以睇得到...
多謝明白
響呢度
其他選項 在線列表中隱身
Email 地址可見
同意接收論壇通知 (Email 或短消息)
原帖由 lux1261 於 2007-9-6 02:37 AM 發表。

多謝明白
響呢度其他選項 在線列表中隱身
Email 地址可見
公主, 個個都可以選擇隱身模式架, 你都得:014:
原帖由 lux1261 於 2007-9-6 02:37 AM 發表。

多謝明白
響呢度其他選項 在線列表中隱身
Email 地址可見
u're welcome, 同會員解答係我的職責之一.. 更何況係lux 公主.. 66
原帖由 terenceng 於 2007-9-6 02:36 AM 發表。

公主你今天又做啊?
哇~~唔做茄啡貓啦~~好靚仔呀:onion18:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-6 02:41 AM 發表。

:onion05: 覺得咖啡貓適合佢多d.. 哈哈..
原帖由 wwinglin 於 2007-9-6 02:41 AM 發表。

多谢~这个我是照着的形象来定~
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-6 02:36 AM 發表。

公主你今天又做啊?
今曰 好倦了.唔整拿!

回復第 13406 帖由 ed_teck 所發的帖子

要不要这样讲啊爷~~~
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ed_teck 於 2007-9-6 02:40 AM 發表。

u're welcome, 同會員解答係我的職責之一.. 更何況係lux 公主.. 66
爺爺即是爺爺~~好有耐性~~好叻叻呀