返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2007-9-6 01:15 AM 發表。

二哥的靈位還在呢
... 都係唔要問太多了, 等你寫好先睇...
原帖由 lux1261 於 2007-9-6 01:52 AM 發表。

喵喵.亞爺.貴公子
lux 公主.. ^^
原帖由 lux1261 於 2007-9-6 01:53 AM 發表。

好驚
lux 公主, 有冇睇我個故事呀
原帖由 ed_teck 於 2007-9-6 01:57 AM 發表。

... 都係唔要問太多了, 等你寫好先睇...
:onion14: 慢慢等:onion18:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-6 02:06 AM 發表。

:onion14: 慢慢等:onion18:
好... 慢慢寫.. wahaha... ^^
原帖由 wwinglin 於 2007-9-6 02:05 AM 發表。

lux 公主, 有冇睇我個故事呀
有吁!:onion14: 慢慢歎!:onion18:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 ed_teck 於 2007-9-6 01:58 AM 發表。

lux 公主.. ^^
亞爺我響~~好友列表度你地係離線既?
原帖由 lux1261 於 2007-9-6 02:11 AM 發表。

亞爺我響~~好友列表度你地係離線既?  
??? 有少少唔明你講麼..
我同喵喵係隱身模式, 所以你見唔到我地 online.. ^^
原帖由 ed_teck 於 2007-9-6 02:13 AM 發表。

??? 有少少唔明你講麼..
我同喵喵係隱身模式, 所以你見唔到我地 online.. ^^
明白了!你地係版主~~身份唔同D!

不過金谷秀夫..chu553358..我又可見到佢""在線"":019:

原帖由 lux1261 於 2007-9-6 02:17 AM 發表。

明白了!你地係版主~~身份唔同D!
.... 最近有麼新搞做?
lux 公主, 你平常有整閃字嗎?
??? ed_teck ? 2007-9-6 02:20 AM ???
昨天攪左""紙包旦糕""囉!好味道!:014:
原帖由 lux1261 於 2007-9-6 02:23 AM 發表。
昨天攪左""紙包旦糕""囉!好味道!:014:
唔好喇.. 次次我都冇份...
原帖由 ed_teck 於 2007-9-6 02:22 AM 發表。
lux 公主, 你平常有整閃字嗎?
唔識整、我係電惱白痴!:onion03:
原帖由 lux1261 於 2007-9-6 02:24 AM 發表。

唔識整、我係電惱白痴!:onion03:  
唔會, 你應該比一般的女性好..