返回列表 回復 發帖
本公主梨巡視業務......:onion05: ....:onion05: ......:onion05:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~

回復第 13366 帖由 lux1261 所發的帖子

靓女你好~~~~~~~~
开心就是人生最好的幸福
姐姐你在吗????
开心就是人生最好的幸福

回復第 13368 帖由 terenceng 所發的帖子

走佐好耐啦

回復第 13369 帖由 炎之贵公子 所發的帖子

几时进过来?
开心就是人生最好的幸福
剛回家
  各位好..
??? ed_teck ? 2007-9-6 12:49 AM ???
爺爺~~又冇人~~你陪我啦
好啊.. 今日生意好嗎?
你個小說部分係真事嗎?
??? ed_teck ? 2007-9-6 12:53 AM ???
網上好好多, 門市完全唔得
個故事是真有其事, 當初媽媽講我知時, 我都嚇一跳, 由其問米個部份, 因為對方完全不認識我們, 連媽媽自己都忘記掉的事情, 相信好難作弊, 跟著下來的事情更是難以想像呢:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-6 01:04 AM 發表。

網上好好多, 門市完全唔得
個故事是真有其事, 當初媽媽講我知時, 我都嚇一跳, 由其問米個部份, 因為對方完全不認識我們, 連媽媽自己都忘記掉的事情, 相信好難作弊, 跟著下來的事情更是難以想像呢:onion14 ...
... 你甘講, 我就真係難以想像了...
??? ed_teck ? 2007-9-6 01:07 AM ???
二哥的靈位還在呢
原帖由 terenceng 於 2007-9-5 10:54 PM 發表。
姐姐你在吗????
你今曰既造形好正喎!:onion05:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-6 12:51 AM 發表。

爺爺~~又冇人~~你陪我啦
喵喵.亞爺.貴公子
原帖由 wwinglin 於 2007-9-6 01:15 AM 發表。

二哥的靈位還在呢
好驚