返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2007-9-5 02:39 AM 發表。

係度嗎, 又沒人了:019:
就快閃了, 掛住我?
原帖由 ed_teck 於 2007-9-5 02:46 AM 發表。

就快閃了, 掛住我?
當然掛啦:014: ~~爺爺有人係e-book倒亂, 我可以點做:019:
e-book??? 點搗亂法..
俾個ID 來, 我幫你睇睇..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-5 02:54 AM 發表。
e-book??? 點搗亂法..
俾個ID 來, 我幫你睇睇..
在這裡
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=145328&extra=page%3D1
ic... 通常我都係移去垃圾桶/ 刪除.

如果經常發生, 我就扣幾分警惕下...
喵喵, 我要走了... 多謝你的第五章..
你都唔好太遲訓.. good nite..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-5 03:00 AM 發表。
ic... 通常我都係移去垃圾桶/ 刪除.

如果經常發生, 我就扣幾分警惕下...
喵喵, 我要走了... 多謝你的第五章..
你都唔好太遲訓.. good nite..
明白~~謝謝~~早頭啦~~我都去訓啦:014:
我入左黎啦 ﹗﹗:onion05:  冇人。。我走喇 。。
迪士尼樂園歡迎你
有無人:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
??? chu553358 ? 2007-9-5 07:55 AM ???
反左黎啦幫主:014:
我今日收到錢好開心 多謝哂:onion05:
不過近來少左上黎
原帖由 kitty50 於 2007-9-5 08:35 AM 發表。

反左黎啦幫主:014:
我今日收到錢好開心 多謝哂:onion05:
不過近來少左上黎
呢幾日唔見妳 我.....:019:
遘笑 近排點呀
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
??? chu553358 ? 2007-9-5 08:37 AM ???
近排工作忙左少少:onion14:
有幫亞爸整理啲數單:onion18:
原帖由 kitty50 於 2007-9-5 08:44 AM 發表。

近排工作忙左少少:onion14:
有幫亞爸整理啲數單:onion18:
咁姐係生意好好啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-5 08:47 AM 發表。

咁姐係生意好好啦
係就係生意忙左:onion14:
不過亞爸想裝修間餐館:019:
原帖由 kitty50 於 2007-9-5 08:53 AM 發表。

係就係生意忙左:onion14:
不過亞爸想裝修間餐館:019:
妳做咩咁既樣
唔通妳唔鍾意
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-5 09:03 AM 發表。

妳做咩咁既樣
唔通妳唔鍾意
吳係吳鐘意 不過有要冼筆錢啫