返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-9-5 01:06 AM 發表。

唔知好唔好食!:019:
今日終於都買到隻杯!:014:
第一次整!
我好鍾意食紙包蛋糕~~好好味架:onion18:
原帖由 lux1261 於 2007-9-5 01:11 AM 發表。

焗多一陣話你知!
希望你成功
开心就是人生最好的幸福

回復第 13156 帖由 wwinglin 所發的帖子

是怎样的样子的姐姐?
开心就是人生最好的幸福
lux公主好鍾意整糕點嗎:014:

回復第 13159 帖由 wwinglin 所發的帖子

你看看她的签名就懂了
开心就是人生最好的幸福
原帖由 wwinglin 於 2007-9-5 01:11 AM 發表。

我好鍾意食紙包蛋糕~~好好味架:onion18:
我以前響hk成日食好懷念.:onion03:
上2個星期上綱睇到食譜。
但係呢度無甘高的焗杯!:024:
走去專門店度訂ノ今日即刻試!:onion05:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 terenceng 於 2007-9-5 01:12 AM 發表。

希望你成功
一陣出爐請你食!
等多5分鐘:onion18:
原帖由 lux1261 於 2007-9-5 01:27 AM 發表。

我以前響hk成日食好懷念.:onion03:
上2個星期上綱睇到食譜。
但係呢度無甘高的焗杯!:024:
走去專門店度訂ノ今日即刻試!:onion05:
係呀~~香港的紙包蛋糕真係好好味, 我可以食兩個才滿足呢:onion18:
原帖由 lux1261 於 2007-9-5 01:29 AM 發表。

一陣出爐請你食!
等多5分鐘:onion18:
紙包蛋糕怎样的样的我没吃过
开心就是人生最好的幸福

回復第 13162 帖由 lux1261 所發的帖子

我等不及了~我要:sleeps:
开心就是人生最好的幸福
姐姐整乜食??

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-5 01:43 AM 發表。
姐姐整乜食??
好小咁見到你
原帖由 wwinglin 於 2007-9-5 01:32 AM 發表。

係呀~~香港的紙包蛋糕真係好好味, 我可以食兩個才滿足呢:onion18:
新鮮熱辣出爐:onion14:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 terenceng 於 2007-9-5 01:35 AM 發表。

紙包蛋糕怎样的样的我没吃过
好好味
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 lux1261 於 2007-9-5 01:48 AM 發表。

新鮮熱辣出爐:onion14:
賣相好好, 好想食:onion03: