返回列表 回復 發帖
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-4 11:40 PM 發表。

拒有时又几可爱既
有時? 你想死啊.. 你好似暗示好多時候唔可愛wow..
原帖由 terenceng 於 2007-9-4 11:41 PM 發表。
等下就post~~~
請按引用.又吾記得嗎?
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 11:42 PM 發表。

有時? 你想死啊.. 你好似暗示好多時候唔可愛wow..
含沙射影:024:
??? lux1261 ? 2007-9-4 11:42 PM ???
YOU ARE WELCOME:onion05:
原帖由 lux1261 於 2007-9-4 11:45 PM 發表。

你含沙射影:024:  
:019: 又關我事?
??? ed_teck ? 2007-9-4 11:42 PM ???
:024: 你咪系度破坏我地d感情波
原帖由 lux1261 於 2007-9-4 11:44 PM 發表。

請按引用.又吾記得嗎?  
sorry忘了
开心就是人生最好的幸福
??? ed_teck ? 2007-9-4 11:47 PM ???
我要既答案有未?
原帖由 lux1261 於 2007-9-4 11:49 PM 發表。

我要既答案有未?  
echobe 係版主wow... 我都想聽下佢點講..
lux公主, terenceng,炎, ed爺爺
  喵公主
原帖由 wwinglin 於 2007-9-4 11:53 PM 發表。
猫猫...好耐无见:014:
爺爺換佐look,差d誤認得添:onion05:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 11:51 PM 發表。

echobe 係版主wow... 我都想聽下佢點講..
好耐無見小姐喎?去左旅遊!:onion03:

你係高級板主.所以我問下你?:019:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-4 11:53 PM 發表。
喵喵你好!