返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 11:24 PM 發表。

不如過檔喇.
亞爺我有-個問題想問下你?:019:
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=142993&extra=page%3D1

唔該!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-4 11:27 PM 發表。

TVB 153 元
就黎破产啦
來我度保你發過豬頭..
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-4 11:27 PM 發表。

TVB 153 元
就黎破产啦
你唔駛驚. 我只收惡人路費咋!:onion14:

回復第 13093 帖由 lux1261 所發的帖子

我没见到他~所以问你咯~
开心就是人生最好的幸福
原帖由 lux1261 於 2007-9-4 11:28 PM 發表。

亞爺我有-個問題想問下你?:019:
http://www.tvbnow.com/viewthread ... =page%3D1

唔該!
erm... 俾我時間睇下, 念下..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 11:29 PM 發表。

來我度保你發過豬頭..
爷爷甘你就唔岩啦:onion31: 黎呢度插旗
无怕俾lux姐姐..........
原帖由 terenceng 於 2007-9-4 11:32 PM 發表。
我没见到他~所以问你咯~
你整個""短訊"比'佢歎下!:onion18:

我都見佢唔到呢排返早!
lux 公主甘可愛, 點會wow...
原帖由 lux1261 於 2007-9-4 11:30 PM 發表。

你唔駛驚. 我只收惡人路費咋!:onion14:
系啦....你都算系个恶人黎波
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-4 11:34 PM 發表。

爷爷甘你就唔岩啦:onion31: 黎呢度插旗
无怕俾lux姐姐..........
我無甘血腥, 嘔心。:onion03:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 11:36 PM 發表。
拒有时又几可爱既
原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 11:36 PM 發表。
甘了解我!:014:

睇完點.諗成點?

諗住點處置我?

回復第 13102 帖由 lux1261 所發的帖子

等下就post~~~
开心就是人生最好的幸福
原帖由 lux1261 於 2007-9-4 11:37 PM 發表。

我無甘血腥, 嘔心。:onion03:
讲笑姐咪唠啦

[ ????? 炎之贵公子 ? 2007-9-4 11:43 PM ?? ]
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-4 11:40 PM 發表。

拒有时又几可爱既
THANK YOU VERY MUCH:014: