返回列表 回復 發帖
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-4 03:41 PM 發表。

真系识卖口乖咯!!。。。。。。。。。。。。。:onion14:
等紧你介绍。。。。。。。。。。。
咪講笑喇, 你洗麼我介紹..
排隊都排好長了.
原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 03:44 PM 發表。

:019: 嘛嘛.. 百幾蚊, 不過好處係想做就做, 唔想做就揾人頂.. 加上晚上工作特別清靜.
加上我唔鍾意做d 要對住人的job, 比如 sale... 等等..
一下换左look,吾认得你。。。
我做野都系吾太钟意对人:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 03:46 PM 發表。

咪講笑喇, 你洗麼我介紹..
排隊都排好長了.
:019: 如果有,我就吾洗拍晒呜蝇啦!!。。。。。。。。。。

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-4 04:10 PM 發表。

一下换左look,吾认得你。。。
我做野都系吾太钟意对人:onion14:
唔洗睇人面色.. 哈哈...
我不擅長同陌生人交談...
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-4 04:11 PM 發表。 [url=viewthread.php?tid=111918&page=873#pid2127344][/url]

:019: 如果有,我就吾洗拍晒呜蝇啦!!。。。。。。。。。。
係唔係眼光太高啊? :onion14:
有人嗎
原帖由 shiucho123180 於 2007-9-3 05:26 AM 發表。

其實如果你用速成打字的話,
可以試下按(Z+A-X)都會有妳想要既野。 :onion14:
jo 哥~~多謝你呀, 攪好啦, 謝謝:onion18:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-4 10:08 PM 發表。
有人嗎
瞄瞄
hai!hai!
开心就是人生最好的幸福
:onion05: .....:onion05: ........行下先!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-9-4 11:03 PM 發表。
:onion05: .....:onion05: ........行下先!
要俾钱既波。。。

回復第 13089 帖由 lux1261 所發的

公主你好~做么我们这月没出粮
开心就是人生最好的幸福
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-4 11:11 PM 發表。

要俾钱既波。。。
你唔知呢個場係我架!
只有我收人錢!
你要我收你入場費媽
原帖由 terenceng 於 2007-9-4 11:15 PM 發表。
公主你好~做么我们这月没出粮
問得好!我都好想知!
你去問""幫主""吁!
我2號問過佢.佢話~~~~~你好等錢駛?
原帖由 lux1261 於 2007-9-4 11:23 PM 發表。

問得好!我都好想知!
你去問""幫主""吁!
我2號問過佢.佢話~~~~~你好等錢駛?
不如過檔喇.
原帖由 lux1261 於 2007-9-4 11:19 PM 發表。

你唔知呢個場係我架!
只有我收人錢!
你要我收你入場費媽
TVB 153 元
就黎破产啦