返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 03:15 PM 發表。

應該係有麼可以俾我做.
想旅行又冇錢, 每個月開銷又大, 唯有打工喇..
乜甘讲啊!!你没钱边个有
你之前有没做过工??

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 03:17 PM 發表。

可惜太遠喇.. wahaha...
我捻你系kl学会更加好,因为个度靓女多:onion10:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-4 03:17 PM 發表。

乜甘讲啊!!你没钱边个有
你之前有没做过工??
現實同虛擬往往都係成對比的.
做過好多散工, 最長都係半年左右..
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-4 03:19 PM 發表。

我捻你系kl学会更加好,因为个度靓女多:onion10:
係嗎? 唔多覺..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 03:22 PM 發表。

現實同虛擬往往都係成對比的.
做過好多散工, 最長都係半年左右..
讲得岩!!
系米系shopping centre里面做??

??? ed_teck ? 2007-9-4 03:22 PM ???
定系你觉得都系seremban女仔靓点

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-4 03:24 PM 發表。

讲得岩!!
系米系shopping centre里面做??
做過 complex 內的眼睛店, 做過雜工, promoter, 街市.. 好多下...
有朋友介紹去做survey 都有錢賺, 添個form 都有 20 蚊, 雖然唔多, 不過都好快(10分鐘左右).
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-4 03:26 PM 發表。

定系你觉得都系seremban女仔靓点
唔會.. 係senawang
原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 03:29 PM 發表。

做過 complex 內的眼睛店, 做過雜工, promoter, 街市.. 好多下...
有朋友介紹去做survey 都有錢賺, 添個form 都有 20 蚊, 雖然唔多, 不過都好快(10分鐘左右).
甘好赚。。。。。。。。。

[quote]原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 03:30 PM 發表。

唔會..

你真系啊!!。。。话时话啊!!你gf系边度人??:onion14:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-4 03:32 PM 發表。

甘好赚。。。。。。。。。
人窮係甘喇... 以前仲有做過佈置聖誕樹(KLCC).. 每晚9 點開工, 7點早上收工...
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-4 03:33 PM 發表。
原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 03:30 PM 發表。

唔會..

你真系啊!!。。。话时话啊!!你gf系边度人??:onion14: ...
真系麼野?

话时话, 我女友係馬六甲人.
點解你冇識bf 啊?
原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 03:36 PM 發表。

人窮係甘喇... 以前仲有做過佈置聖誕樹(KLCC).. 每晚9 點開工, 7點早上收工...
9pm to 7am... 甘长时间。。。。。。。。。。。
salary好吾好??

原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 03:38 PM 發表。

真系麼野?

话时话, 我女友係馬六甲人.
點解你冇識bf 啊?
真系识卖口乖咯!!。。。。。。。。。。。。。:onion14:
等紧你介绍。。。。。。。。。。。

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-4 03:40 PM 發表。

9pm to 7am... 甘长时间。。。。。。。。。。。
salary好吾好??
:019: 嘛嘛.. 百幾蚊, 不過好處係想做就做, 唔想做就揾人頂.. 加上晚上工作特別清靜.
加上我唔鍾意做d 要對住人的job, 比如 sale... 等等..