返回列表 回復 發帖
老师讲要痛两个星期。。。
你都要努力读书啊!!:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
两個星期.. x__x  
不過好似對身體好, 女子仲可以擁有更好的身材. 有d 野係要付出代價的了..
:019: 讀書.. haih... 今晚朋友約了我踢波..
:014: 我就系听讲身材会靓,但系我个老师虽然系靓,都有点肉波。。。。。。。。:019:
今晚踢波米e+读咯!!:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-4 03:03 PM 發表。
:014: 我就系听讲身材会靓,但系我个老师虽然系靓,都有点肉波。。。。。。。。:019:
今晚踢波米e+读咯!!:onion14:
你個老師幾多歲? 如果年紀大左, 肯定冇後生女甘fit 喇..
依家做緊個report, 有少少野要修改..
嗯。。。大概28 or 29瓜。。。
等我星期四去8下先!!
会吾会打扰你?

haih.. 考完試又要揾part time..
假期3個月..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 03:07 PM 發表。
haih.. 考完試又要揾part time..
假期3個月..
三个月。。。爽死啦!!:onion05:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-4 03:07 PM 發表。
嗯。。。大概28 or 29瓜。。。
等我星期四去8下先!!
会吾会打扰你?
我驚我打扰你就真... 28/29, 唔算大啵...
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-4 03:08 PM 發表。

三个月。。。爽死啦!!:onion05:
係死, 不過係 悶死 + 煩死
我e+食紧lunch。。。好饱。。。。。:onion18:
系啊!!老师好靓女ga:014:

原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 03:09 PM 發表。

係死, 不過係 悶死 + 煩死
甘你打算做乜??

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-4 03:10 PM 發表。
我e+食紧lunch。。。好饱。。。。。:onion18:
系啊!!老师好靓女ga:014:
甘遲食?
:019: 我都想學tim... 念到全班女同學, 一起學yoga, 流鼻血流到死.. 哈哈
原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 03:13 PM 發表。

甘遲食?
:019: 我都想學tim... 念到全班女同學, 一起學yoga, 流鼻血流到死.. 哈哈
早时吾觉得饿。。。
系啊!!全班都系女学生。。。。。。。。。你真系会:onion10: ga

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-4 03:11 PM 發表。

甘你打算做乜??
應該係有麼可以俾我做.
想旅行又冇錢, 每個月開銷又大, 唯有打工喇..
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-4 03:15 PM 發表。

早时吾觉得饿。。。
系啊!!全班都系女学生。。。。。。。。。你真系会:onion10: ga
可惜太遠喇.. wahaha...