返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 11:49 AM 發表。
清早起身清新開朗... :onion14:
睇黎心情吾错波。。。。。。。。。

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-4 12:26 PM 發表。

睇黎心情吾错波。。。。。。。。。
唔錯喇...
原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 02:22 PM 發表。

唔錯喇...
吾忙咩??。,:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
家陣study week.. 放假一星期, 之後就考試loh..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-4 02:27 PM 發表。
家陣study week.. 放假一星期, 之後就考試loh..
羡慕啊!!假期一个星期。。。。。。。。。我都想要。。。。。。。。。:019:

:019:  放假一個星期又點wow... 都唔可以出去玩, 下星期就考試了.
尼個學期, 希望全部可以pass 就心滿意足了.
甘又系,总边有心机出去,博晒老命k书。。。。。。。。:onion14:

:019:  但是我仲未收拾好心情K 書, 死得喇...
:014: 多谢你点歌。。。。。。。。。
甘就要快点收拾你既心情啦!!

俾你聽下歌, 唔會釣魚.. 哈哈.. :onion10:
有心啦!!我今日吾钓鱼,但系就周身骨痛。。。。。。。。:019:

周身骨痛   
點解啊? 訓得唔好?
昨日开始学yoga
扭到周身骨痛,都怪自己平时吾做多点运动。。。。。。。:019:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-4 02:52 PM 發表。
昨日开始学yoga
扭到周身骨痛,都怪自己平时吾做多点运动。。。。。。。:019:
ic... 不過係個好的開始. 努力喇.. ^^"