返回列表 回復 發帖
我兄弟JO兄去左邊度 。。
原帖由 boy321 於 2007-9-3 05:59 AM 發表。
巡場:onion05: :onion05: :onion05:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 金谷秀夫 於 2007-9-3 05:59 AM 發表。

大大話話都成個月冇見:onion14:
你知就好啦,我係英國時侯你又唔出現:019:
原帖由 lux1261 於 2007-9-3 06:00 AM 發表。

巡場:onion05: :onion05: :onion05:
妹見到佢地幫我同佢地問聲好。。。仲有幫主:onion05:
打招呼都當灌水:onion03:
咁多位。。。閃啦 。88
原帖由 boy321 於 2007-9-3 06:00 AM 發表。

你知就好啦,我係英國時侯你又唔出現:019:
係玀!金師父成日閉閘:019:
原帖由 lux1261 於 2007-9-3 05:45 發表。

今朝7點就起身.比人嘈醒:024: 10點開工到15點
跟住去整電腦.719.30又比人急call去救命又做到23點:onion03:
而家累到死死下.聽朝返早0800.而家仲未食反! ...
唔怕,一樣咁索,不過未食野就差啲。:onion10:
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 金谷秀夫 於 2007-9-3 05:45 發表。
Jo哥:014: 好耐冇見喎
係啊,近日忙啲小左上黎。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 boy321 於 2007-9-3 06:02 AM 發表。

妹見到佢地幫我同佢地問聲好。。。仲有幫主:onion05:
幫主好忙!唔得閒出糧
拜拜Boy少:onion03:
原帖由 金谷秀夫 於 2007-9-3 06:03 AM 發表。
打招呼都當灌水:onion03:
甘係乜吁?
原帖由 boy321 於 2007-9-3 05:59 發表。
頭先有野做行開左,:onion14:
一返去就打工,唔放下假先,  
話時話你好似未支持好心人喎。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 boy321 於 2007-9-3 06:04 發表。
咁多位。。。閃啦 。88
咁快,拜拜。 :019: :019:
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 shiucho123180 於 2007-9-3 06:05 AM 發表。

唔怕,一樣咁索,不過未食野就差啲。:onion10:
jo哥你把口浪過油:onion18:
心都甜哂!:014: