返回列表 回復 發帖
早晨,咁多位...:014:
原帖由 shiucho123180 於 2007-9-3 05:31 AM 發表。

妳好啊美小女,
真係一日美過一日啊。:014:

點解死啊?:onion31:
今朝7點就起身.比人嘈醒:024: 10點開工到15點
跟住去整電腦.719.30又比人急call去救命又做到23點:onion03:
而家累到死死下.聽朝返早0800.而家仲未食反!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
Jo哥:014: 好耐冇見喎
原帖由 boy321 於 2007-9-3 05:43 AM 發表。
早晨,咁多位...:014:
大哥.掛死我拿
原帖由 lux1261 於 2007-9-3 05:46 AM 發表。

大哥.掛死我拿
我都好好掛住你,一陳就要開工。。。傾唔耐:019:
原帖由 boy321 於 2007-9-3 05:49 AM 發表。

我都好好掛住你,一陳就要開工。。。傾唔耐:019:
我本來要即刻:sleeps:
不過我陪你
Boy少你好嗎:014:
原帖由 lux1261 於 2007-9-3 05:50 AM 發表。

我本來要即刻:sleeps:
不過我陪你
你果度應該10:00PM,我呢度06:00AM:onion14:
原帖由 金谷秀夫 於 2007-9-3 05:52 AM 發表。
Boy少你好嗎:014:
師傅,好耐冇見。。:014:
原帖由 金谷秀夫 於 2007-9-3 05:45 AM 發表。
Jo哥:014: 好耐冇見喎
你當我死架:024:
原帖由 boy321 於 2007-9-3 05:52 AM 發表。

你果度應該10:00PM,我呢度06:00AM:onion14:
大哥呢度係23.55
原帖由 lux1261 於 2007-9-2 22:54 發表。

你當我死架:024:
一個一個打招呼至多分呀:024: 大公主早晨
原帖由 金谷秀夫 於 2007-9-3 05:56 AM 發表。

一個一個打招呼至多分呀:024: 大公主早晨
灌水:024:
原帖由 lux1261 於 2007-9-3 05:55 AM 發表。

大哥呢度係23.55
我計错左。。
岩岩起身未訓醒。。。
原帖由 boy321 於 2007-9-2 22:53 發表。

師傅,好耐冇見。。:014:
大大話話都成個月冇見:onion14: