返回列表 回復 發帖
:019:  麼事?
你有野想同我傾..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-3 12:16 AM 發表。
:019: 麼事?
你有野想同我傾..
無乜野!

個新電腦個""電視機"'無野睇.:024:
今日欏左去換!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
lux 公主
ed 爺爺
原帖由 lux1261 於 2007-9-3 12:21 AM 發表。

無乜野!

個新電腦個""電視機"'無野睇.:024:
今日欏左去換!
so bad luck..
原帖由 wwinglin 於 2007-9-3 12:23 AM 發表。
ed 爺爺
喵公主..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-3 12:26 AM 發表。

喵公主..
爺爺點解我用唔到中文鍵盤既, ctrl + , 是不是call 中文鍵盤架:onion03:
中文鍵盤?? 唔明...
??? ed_teck ? 2007-9-3 12:38 AM ???
可以打中文標點符號果個鍵盤呢, 唔知由幾時開始我就用唔到啦:019:
??? wwinglin ? 2007-9-3 12:23 AM ???
喵喵

我地又見拿:014:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-3 12:38 AM 發表。
中文鍵盤?? 唔明...
我都唔明'因為我係電腦白痴
??? lux1261 ? 2007-9-3 12:47 AM ???
係呀~~見到你真好~~部電腦電視整好未呀:onion14:
原帖由 lux1261 於 2007-9-3 12:48 AM 發表。

我都唔明'因為我係電腦白痴
可以打標點符號呢~~什麼開引號, 句號, 帽號呢~~我都唔知點形容好
原帖由 wwinglin 於 2007-9-3 12:50 AM 發表。

係呀~~見到你真好~~部電腦電視整好未呀:onion14:
齊好拿!不過未上得綱!:019:
我係用XP 輸入中文. 你係指用XP 嗎?