返回列表 回復 發帖
細細B中, 但係我比人趕放工, 要閃
你地慢慢踩, 最緊要HKT6~7pm返嚟睇PM有冇人中

係邊呀?? 比啲貼s 啦           

好sleepy, 頂唔哽啦  要睡覺哪   
pizza999 發表於 2012-8-2 04:38 PM
GOOD NIGHT 
๑۩۞۩๑  ๑۩۞۩๑
Enjoy The Music!
๑۩۞۩๑ (。◕‿◕。) ๑۩۞۩๑
係邊呀?? 比啲貼s 啦           

好sleepy, 頂唔哽啦  要睡覺哪   
pizza999 發表於 2012-8-2 04:38 PM
咁你去瞓啦早的  
我話D女士多數只see body我只看sport...
ricky867 發表於 2012-8-2 04:20 PM
我唔中意睇運動員body
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
tt12 香港人
打興奮劑
blacker14tt 發表於 2012-8-2 04:21 PM
之后仲攰, 仲有精神wor
啤酒可以幫到你
blacker14tt 發表於 2012-8-2 04:33 PM
從不飲啤酒    苦到嘔     

老人家 都喺飲番gin7   
婆婆鍾意睇乜呢
靚女viento, 繼續叫你
go2david 發表於 2012-8-2 04:21 PM
都係豆腐你好
你唔似我,我由以前到依家啲人都叫我靚女
HIDE 發表於 2012-8-2 04:22 PM
唔係wor, 有人叫你..高版貪錢怪...wor
老人家 都喺飲番gin7   
食番件 pizza
tt12 香港人
ob51330 發表於 2012-8-2 04:41 PM
大家都喺人           
因為中左金樓果個決定下個樓數係幾多,
咸檸再決定 +- 一個數,所以大約知金樓係邊,
不過都係 150 帖以內,唔差幾遠
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
都話妳靚女, 所以大家先有印象
blacker14tt 發表於 2012-8-2 04:22 PM
佢話我似鬼咁突然彈出嚟所以先印象深刻
tt12 香港人
ob51330 發表於 2012-8-2 04:41 PM
你好 
๑۩۞۩๑  ๑۩۞۩๑
Enjoy The Music!
๑۩۞۩๑ (。◕‿◕。) ๑۩۞۩๑