返回列表 回復 發帖
原帖由 kitty50 於 2007-9-2 10:21 PM 發表。

ed
前兩曰大馬50周年 玩得開心嗎?:onion05:
有冇睇煙花:014:
有煙花, 不過塞車塞到好慘..

回復第 12821 帖由 kitty50 所發的帖子

我几日都做到要死
开心就是人生最好的幸福
原帖由 kitty50 於 2007-9-2 10:40 PM 發表。

本來香港人:014:
宜家移民到英國居住:onion14:
好羡慕啊 香港好d定系英国好d:onion05:
我家姐之前系澳洲...拒话好闷噢
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-2 10:18 PM 發表。

唔系呱爷爷 呢个时候同我争:019:
講笑... 邊夠你地d 後生爭..
??? ed_teck ? 2007-9-2 10:46 PM ???
你甘讲系乜野意思噢:024:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-2 10:52 PM 發表。

你甘讲系乜野意思噢:024:
以上內容純屬虛構, 如有雷同都係甘岩得甘Q..
各位靚仔靚女:014:
我要出街啦
遲的至傾過
拜拜各位
88 .. 小心慢行..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-2 10:52 PM 發表。

講笑... 邊夠你地d 後生爭..
老实讲一句。。姜都系老即辣
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-2 11:00 PM 發表。

老实讲一句。。姜都系老即辣
:onion14: 洗麼講..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-2 10:55 PM 發表。

以上內容純屬虛構, 如有雷同都係甘岩得甘Q..
有无甘q噢:onion31: 话是话啦呢个时候点解无人既:019:
我要:sleeps: 先啦!!!!886
我黎到拿!:onion05: ...........:onion05: ......................:onion05:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
lux 公主.. 冇麼人也..
我都要閃喇..
??? ed_teck ? 2007-9-3 12:09 AM ???
你要閃!:onion03: :onion03: :onion03:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~