返回列表 回復 發帖
原帖由 dororo 於 2006-8-21 12:08 PM 發表

我成日都乖嫁wo:$:$:$
即係話我吾公平啫:Q:Q:Q
我無咁講呀 ;P
你都錫阿哥個d架 :P
原帖由 蛋~* 於 2006-8-21 12:11 PM 發表

我無咁講呀 ;P
你都錫阿哥個d架 :P
個個都錫~~~
原帖由 dororo 於 2006-8-21 12:12 PM 發表

個個都錫~~~
我知呀~
係佢地話你偏心咋嘛 ;P
新來報到~ 大家好丫 ^^
我去洗碗先~
原帖由 =FunG= 於 2006-8-21 12:17 PM 發表
你好~
原帖由 =FunG= 於 2006-8-21 12:17 PM 發表
hi hi
原帖由 蛋~* 於 2006-8-21 12:18 PM 發表
我去洗碗先~
好ar~~
我部腦中左毒呀...:'(
呢度好似來來去去得幾個人吹既??!~ = =?
原帖由 allornothing833 於 2006-8-21 12:20 PM 發表
我部腦中左毒呀...:'(
nod32B-)
原帖由 =FunG= 於 2006-8-21 12:20 PM 發表
呢度好似來來去去得幾個人吹既??!~ = =?
有d人係美國or其他國家
so有d訓緊~~~
原帖由 dororo 於 2006-8-21 12:21 PM 發表

nod32B-)
什麼來的...:-O
原帖由 allornothing833 於 2006-8-21 12:29 PM 發表

什麼來的...:-O
NOD32最新繁中破解主程式下載 +無限更新高速免ID伺服器+使用教程
軟體名稱:NOD32 v2.50.45(繁體中文)
軟體大小:約9MB
運行環境:xp Windows
軟體類型:防毒防駭
下載方式:RapidShare + YouSendIt
球獲獎無數的防毒軟件 - NOD32
NOD32在全球共獲得超過50多個獎項,包括Virus Bulletin, PC Magazine, ICSA認證, Checkmark認證等, 更加是全球唯一通過29次VB100%測試的防毒軟件,高據眾產品之榜首!

NOD32與各種防毒軟件性能及速度比較!!
外很權威的防病毒軟件評測給了 NOD32 很高的分數。
產品線很長,從DOS,Windows 9x/Me,Windows NT/XP/2000,到 Novell
Netware Server、Linux、BSD 等,都有提供。可以對郵件進行
實時監測,佔用記憶體資源較少,清除病毒的速度效果都令人滿意!

偵測速度驚人
根據全球權威病毒報告Virus Bulletin對市面上最普遍20種防毒軟件的測試報告,NOD32的偵
測病毒速度比其他對手快超過20到30倍,整個偵測過程只需52秒便完成,速度十分驚人!

準確度高達100%
NOD32亦是4隻達到100%偵測率的產品之一,總性能更位列榜首!
=FunG=
走左la???