返回列表 回復 發帖
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-31 09:28 PM 發表。
大家早晨,趕收工走捷徑,路過此地打個招呼:014:
請放下買路錢!:onion14:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-31 09:30 PM 發表。

我相信唔洗比錢妳都唔會食
今日收工食左雞包:onion18:
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-31 09:33 PM 發表。
球王你好,以後辛苦你啦:014:
你唔做個份.比埋亞爺做?:onion31:
原帖由 lux1261 於 2007-8-31 14:37 發表。

請放下買路錢!:onion14:
一百萬買路錢
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-31 09:33 PM 發表。
球王你好,以後辛苦你啦:014:
:019: 誰來救救我?
??? lux1261 ? 2007-8-31 09:36 PM ??? [url=viewthread.php?tid=111918&page=837#pid2088793][/url]
未聽過
會議室人氣少要亞爺幫手
  尼幾日有見到 chu 兄嗎?
我仲未知發生麼事
各位走先啦:sleeps: 88
原帖由 lux1261 於 2007-8-31 09:19 PM 發表。
我梨拿!..:onion05: .......:onion05: ........................:onion05:

lux公主
慢行.. ^^

回復第 12565 帖由 ed_teck 所發的帖子

爷爷 乜甘得闲啊 唔驶做啊
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-31 09:44 PM 發表。

一百萬買路錢
THANKYOU
從今以後呢條路任你行:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-31 09:02 PM 發表。
我要走啦!!家姐返黎左,要用電腦。。。。。。。。。886
今日假期嘛... ^^
原帖由 ed_teck 於 2007-8-31 09:53 PM 發表。
尼幾日有見到 chu 兄嗎?
我仲未知發生麼事
10個鍾頭後佢會出現掛!
見Becky妹妹.到時問佢
Or  PM 佢