返回列表 回復 發帖
原帖由 luvsnow 於 2006-8-20 11:05 PM 發表
咁我都去睇 tv...
夜 d 再回來 lu!!
88:$
我睇完電視 LU ..
原帖由 danewin 於 2006-8-20 11:03 PM 發表

I want to find a wife ja :$
5淮煩到佢:@
自己搵:P
原帖由 dororo 於 2006-8-20 11:14 AM 發表

5淮煩到佢:@
自己搵:P
:L i know la
看著你是種享受 擁有你更是感動
原帖由 danewin 於 2006-8-20 11:16 PM 發表

:L i know la
有心無力~
幫你唔到~:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-20 11:17 AM 發表

有心無力~
幫你唔到~:lol
by the way, how many votes I still need to become 版主 ar, i think 27 votes is almost finish, that's it
車仔一比零拉 ..
可喜可賀 >V<
886~
好累~
訓啦~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-20 11:21 AM 發表
886~
好累~
訓啦~
u seem not answer my question.:L
原帖由 danewin 於 2006-8-20 11:20 PM 發表

by the way, how many votes I still need to become 版主 ar, i think 27 votes is almost finish, that's it
等admin兄得閒就會升你嫁~
等陣啦~
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-20 11:22 AM 發表

等admin兄得閒就會升你嫁~
等陣啦~
ok ^:)^ <:-P thx
我都有 26票! 快過你 XD
返黎喇~
原帖由 HIDE 於 2006-8-20 11:25 AM 發表
我都有 26票! 快過你 XD
:lol together law.. ;P
原帖由 蛋~* 於 2006-8-20 11:25 AM 發表
返黎喇~
what did you eat ar?