返回列表 回復 發帖

回復第 12420 帖由 wwinglin 所發的帖子

所以烦咯!!!:019:
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-8-31 12:19 AM 發表。
所以烦咯!!!:019:
都叫佐你唔好咁百厭, 而家比人趕啦:019:
搵到地方嗎
原帖由 lux1261 於 2007-8-30 11:37 PM 發表。

我大哥風麼萬干少女!
呢点我都认同:014: 好彩我唔女人姐
如果我系女人我都会.......
merdeka!!!

塞車一個小時..
??? wwinglin ? 2007-8-30 11:39 PM ???
听你甘讲你地好似有路波
??? 炎之贵公子 ? 2007-8-31 01:39 AM ???
去佐邊呀, 得我一個係度~~悶死 :019:
原帖由 ed_teck 於 2007-8-31 01:41 AM 發表。
merdeka!!!

塞車一個小時..
爺爺~~塞一個小時好少事, 香港閒閒地兩個鐘
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-31 01:44 AM 發表。

听你甘讲你地好似有路波
:024: 講野小心d, 我都係當佢係大佬:onion14: 你要學下佢啦
原帖由 wwinglin 於 2007-8-31 01:46 AM 發表。

爺爺~~塞一個小時好少事, 香港閒閒地兩個鐘
其實個地方好近, 平時只需20分鐘, 頭先用左1 小時 30分.
大馬係個車多, 車禍率高的國家. 平均每 2 人就擁有一架車.
香港可能地方太小, 人口密集..

去沖涼先.. ^^
原帖由 ed_teck 於 2007-8-31 01:53 AM 發表。

其實個地方好近, 平時只需20分鐘, 頭先用左1 小時 30分.
大馬係個車多, 車禍率高的國家. 平均每 2 人就擁有一架車.
香港可能地方太小, 人口密集..

去沖涼先.. ^^ ...
係呀~~我啊姨一家平均每人有兩部車, 他們一聚會, 整條街都是他們家的車, 連人地個車位都要用埋, 好鬼恐怖, 不過, 買車真係好平, 比香港平九成
有人嗎?
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
我係人呀:014:
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-31 07:18 AM 發表。
我係人呀:014:
我知你係人:onion31:
咁妳又問有冇人:024:
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-31 07:20 AM 發表。
咁妳又問有冇人:024:
駛唔 駛甘惡吁?

你想死?少丙?