返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2007-8-30 11:32 PM 發表。

唔好唔開心啦, 等佢出來打下佢先
好!打扁佢
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-30 11:33 PM 發表。

:019: 么你甘易俾人影响架。。:onion14:
我大哥風麼萬干少女!
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-30 11:33 PM 發表。

:019: 么你甘易俾人影响架。。:onion14:
當然唔係個個都可以影響到我啦,
佢比較特別就是了:onion05:
原帖由 wwinglin 於 2007-8-30 11:39 PM 發表。

當然唔係個個都可以影響到我啦,
佢比較特別就是了:onion05:
x2:onion05: :onion05: :onion05:
hai!hai!
开心就是人生最好的幸福
??? terenceng ? 2007-8-30 11:42 PM ???
原帖由 terenceng 於 2007-8-30 11:42 PM 發表。
hai!hai!
細佬, 好耐冇見啦

回復第 12411 帖由 lux1261 所發的帖子

心情不好吗?谁令我们的公主心情不好~
开心就是人生最好的幸福

回復第 12412 帖由 wwinglin 所發的帖子

这几天心烦:019: :019:
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-8-30 11:46 PM 發表。
心情不好吗?谁令我们的公主心情不好~
米係我既好大哥

回復第 12415 帖由 lux1261 所發的帖子

哪个?我不懂是谁?
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-8-30 11:47 PM 發表。
这几天心烦:019: :019:
有什麼煩呀, 你又唔講,想點呀:024:
原帖由 terenceng 於 2007-8-30 11:55 PM 發表。
哪个?我不懂是谁?
甘你好打有限
大明頂頂既Boy321你都唔識!

回復第 12417 帖由 wwinglin 所發的帖子

没有啦!只是给人辟迁~~~~
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-8-31 12:01 AM 發表。
没有啦!只是给人辟迁~~~~
咁咪要搵屋搬lo:019: